Elképesztő fotók: Itt a bizonyíték, milyen érdekes lehet egy működő mosógép

lámpa fotó fotósorozat művészet mosógép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán soha nem gondoltad volna, hogy a működés közben lévő mosógép dobjáról fantasztikus fotók készíthetők. Szerencsére van, akinek ez eszébe jutott…

A chicagói művésznő, Yvette Meltzer Revolutions című fotósorozata megmutatja, mennyire érdekes lehet egy működő mosógép: a dobban forgó színes ruhák kavalkádja különböző arcokat, emberi és állati alakokat, formákat mutatnak – így születtek meg az absztrakt képek, amelyeket a művésznő eredetileg csak viccből, hovatovább unalomból készített.

/1501/_l_l_2015141803

És hogy mire jó még egy mosógép? Tó Martins portugál designer például állólámpákat készít belőlük. Nem is akármilyeneket:

/1501/_ll_l201515105119Álomfürdőszoba 5 lépésbenhttp://www.life.hu/csalad/20140312-alomfurdoszoba-5-lepesben-stilusos-szaniterek-burkolatok-kiegeszitok-tukrok-merlegek-design.htmlAhhoz, hogy álomfürdőszobád legyen, érdemes olyan burkolatokat, szanitereket és kiegészítőket választanod, amelyek szépek és egyúttal időtállóak is. Íme, néhány trendi darab, hogy segítsünk a választásban.CsaládOrigoÍgy dobd fel a fürdőszobád - tippek a dizájn szerelmeseinekhttp://www.life.hu/csalad/20141009-formatervezett-furdoszoba-kiegeszitok.htmlUnod a fürdőszobád? Csinosítanál rajta? Nem szükséges rögtön felújításba kezdened, néhány kiegészítővel azonnali hatást érhetsz el! Íme, néhány formatervezett darab, amik akár külön-külön is fókuszpontjai lehetnek a helyiségnek. Család--Pályaudvar ókori fürdő mintájára – Michigan Central Stationhttp://www.life.hu/csalad/20140702-michigan-central-station-kozponti-palyaudvar-detroitban-az-elhagyatott-helyek-sorozatban.htmlEgykoron szebb napokat élt a most lepusztult Michigan Központi Pályaudvar Detroitban, ám 75 éves fennállása után bezárták. Azóta szellemvilággá váltak a kietlen, hatalmas terek. Elhagyatott helyek sorozatunk következő része.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.