Megszületett Sebestyén Balázsék második gyermeke

karácsony kisbaba család gyermek megszületés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök kora hajnalban indult meg a szülés. A hírek szerint a baba és az édesanya is jól vannak.

Örömteli hírrel indult Sebestyén Balázs és felesége, Viki napja: megszületett második gyermekük – írja a Bors. A szülés csütörtök hajnalban indult meg, a gólyahírről először a Morning Show Facebook-oldalán számoltak be, a műsorvezető azonban már nem volt ott a rádió reggeli adásán, hiszen vajúdó felesége mellett szeretett volna lenni. És így is tett.

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs
A revans - Sebestyén Balázsék kemény büntetést kaptak a celebektőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141110-sebestyen-balazst-es-vadon-janit-megdobaltak-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai revansot vehettek Sebestyén Balázson és Vadon Janin. Nem kímélték őket.TV + Bulvár--Megint elszólta magát Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140911-sebestyen-balazs-a-morning-show-ban-elarulta-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinet.htmlNem csitulnak az indulatok Sebestyén Balázs körül. A műsorvezetőt, aki éppen szeretett nagymamáját gyászolja, továbbra is támadások és feljelentések érik a gólyatáborban megerőszakolt lány ügyén való viccelődés miatt, közben pedig Hujber Feri is durván neki esett a Morning Show szereplőinek, és a médiából való eltűntetésüket sürgette. Balázs azonban most újabb hibát vétett.TV + Bulvár--Sebestyén Balázsék nem alacsonyodnak le Hujber szintjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140910-hujber-feri-szinesz-tegnapi-nyilt-levelere-sebestyen-balazs-es-a-class-fm-morning-show-musorvezetoi.htmlHujber Feri keddi nyílt levelét - amelyben Sebestyén Balázst és a Morning Show műsorvezető csapatát távozásra szólította fel - Balázsék a szerda reggeli műsorukban szóra sem méltatták.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.