Nem ezek a világ legundorítóbb cipői? Emberi hajjal vannak díszítve a tűsarkúk

Forrás: Zhu Tian -
Kína lábbeli művészet haj szexualitás cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai művész, Zhu Tian készített egy pár hajas cipőt a művészet nevében, de a végeredmény... Durva lett.

A testszínű lábbelire egyesével, kézzel ragasztotta fel a hajszálakat az alkotó, majd ironikusan a 'Babe' nevet adta a kész műnek. A feltűnő cipő azonban nem használatra készült. Arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a női lábbeli viselete mennyire szexuális tartalommal van tele, milyen sokan ítélkeznek pusztán ennek alapján.

Forrás: Zhu Tian

A nemzetközi designvilágból nagyon ellentétes reakciókat váltott ki a Babe, egyesek imádták, mások szerint viszont csak egy rémálom eszköze.

Forrás: Zhu Tian

Zhu Tian 2002-ben költözött át Nagy-Britanniába Kínából, és ott készítette el a nemi előítéletek elleni szobrát.

A Life.hu korábban is bukkant szőrös lábbelikre - ITT tudod megkukkantani őket!

Kedvenc mesehőseidet már viselheted is - itt a Macskafogó ruhakollekcióhttp://www.life.hu/trend/20141219-macskafogo-kollekciot-keszitett-a-bp-shop.htmlGrabowski elnyűhetetlen piros pólója előtt tiszteleg a BP Shop új, Macskafogó kollekciójával. Mostantól pólókon, pulcsikon és sapkákon is hordhatjuk kedvenc szereplőinket.Trend--Designerruhát húzott a Coca-Cola Mikulás - Így festene mai stílusbanhttp://www.life.hu/trend/20141219-coca-cola-mikulas-mai-stilusban.htmlEszedbe jutott már, milyen lenne, ha kedvenc divatterveződ öltöztetné a jó öreg Mikulást? Egy brit kreatív ügynökségnek igen, íme, az eredmény.Trend--Jennifer Lopez dekoltázsa mentette meg a People magazin díjátadójáthttp://www.life.hu/trend/20141219-a-people-magazin-2014-es-dijatado-galajan-ott-volt-jennifer-lopez-kate-upton-pharell-williams.htmlSemmi kirívó, semmi botrányos: Jennifer Lopez mindenki helyett kipakolta, amit ki lehetett, Kate Hudson kísérőjével villogott, Karlie Kloss és Kate Upton pedig mintha összebeszéltek volna. Lezajlott a People magazin 2014-es díjátadó gálája.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.