Molnár Andi még Jennifer Lopeznél is jobb nő

Sarka Kata szavazás test Molnár Andrea Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük egy cikkben, mely ismert nők inspiráltak bennünket 2014-ben arra, hogy a tespedés helyett összekapjuk magunkat és mozogjunk. A cikk végén megkérdeztük a Life.hu olvasóit is, a felhozatalból melyik híresség teste a legjobb. Szívesen mondanánk, hogy meglepődtünk az eredményen, de nem tesszük.

Jennifer Lopez csak a harmadik helyen "kullog". A latin díva 45 évesen is bombaformában van, alakját az edzésen kívül a vegán diétának is köszönheti. A második helyen Sarka Kata végzett, akit már-már anorexiásnak kiáltanak ki Kata "rajongói", de a celebfeleség vitathatatlanul csúcsformában van.

Molnár Andrea és Bárdos András a Szombat esti lázban Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A legjobb testű magyar nő viszont nem ő lett - szerintetek -, hanem a dzsungelkirálynő Molnár Andi. Andi annyiszor győzött meg mindenkit idén, hogy meg sem lepődünk. A bájos táncosnő, aki Nánási Pál kamerái előtt is pózolt, titkairól korábban mesélt nekünk, ezt most megosztjuk veletek.

Diétatippek Molnár Anditól

A napi ötszöri étkezés, a sok zöldség és fehér hús fogyasztása bevált neki, emellett azonban a kenyérféléket és a cukrot igyekszik mellőzni az étrendjéből. "Próbálok felfedezni új dolgokat: köretnek egyre többször fogyasztok barna rizst, kuszkuszt, és mostanában sok spenótot, spárgát eszem" - mesélte korábban a Life.hu-nak Molnár Andi.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Extrém karácsonyfát állított Molnár Andi, a dzsungel királynője http://www.life.hu/bulvar/20141204-molnar-andi-tancosno-az-rtl-klub-celeb-vagyok-menst-ki-innen-dzsungelkiralynoje-bulikozpontban.htmlKi gondolná a visszafogott táncosnőről, hogy imádja a pörgést és a város egyik legnagyobb buliközpontjához közel van a lakása? A dzsungelkirálynő extrém karácsonyfájáról is mesélt. TV + Bulvár--Molnár Andi: "Mit keresek ennyi hangos és feltűnésre vágyó ember között?"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20141126-szily-nora-interju-molnar-andi-versenytancosnovel-a-celeb-vagyok-nyertesevel.htmlA "Celeb vagyok, ments ki innen!" idei második szériájának győztese. Láttuk már számos táncos show-ban is. Kedves, szép lány, halkszavúnak tűnik. Utóbbiért vitriolos kritikákat is kapott, mondván - unalmas. Abban biztos vagyok, hogy nem keresi a konfliktust, de talán ez még nem adhatna okot egy ilyen bántó jelzőre.Szily Nóra--Durván tarolt Molnár Andi a dzsungelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-molnar-andi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-a-nezoi-szavaztok-nyolcvan-szazalekat-kapta.htmlAz RTL Klub a csütörtök esti Fókuszban nyilvánosságra hozta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen finalistái között hogyan oszlottak meg a szavazatok a döntőben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.