Gólyahír: Megszületett Alicia Keys második kisbabája!

kisbaba Alicia Keys megszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki fotóval tudatta a nagyvilággal a hírt az énekesnő: megszületett második kisfia, aki a különleges Genesis Ali Dean nevet kapta.

Kétszeres anyuka lett Alicia Keys. A 33 éves énekesnő, aki korábban már elhintette, hogy nem sokat kell várni második gyermeke érkezésére, Instagram-oldalán közzétett fotóval tudatta a nagy hírt követőivel. A képen második kisfia, Genesis Ali Dean aprócska lábnyomai és születési adatai láthatók:

Forrás: Instagram/Alicia Keys

A fotó vasárnap jelent meg Alicia profilján, a csöppség azonban december 27-én, szombaton, a kora reggeli órákban született meg. Genesis Ali Dean a második közös gyermeke az énekesnőnek és férjének, Swizz Beatznek: első gyermekük, Egypt már 4 éves.

Az év leghíresebb babái

Az elmúlt év gólyahíreit végignézve nem győztük kapkodni a fejünket, milyen sok sztár döntött úgy, hogy családot alapít. A Life.hu ITT gyűjtötte össze 2014 legismertebb bébijeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.