Egyre durvább András yorki herceg szexbotránya - az udvar ismét cáfol

Forrás: AFP/Chris Jackson -
szexbotrány brit királyi család András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napon belül másodszor volt kénytelen cáfolni a brit királyi ház, hogy András yorki herceg, II. Erzsébet királynő másodszülött fia érintett lenne egy régóta húzódó amerikai gyermekszex-botrányban. A napokban egyre több, az amerikai közélet és a politika legmagasabb szintjeire is gyanút vető részlet került nyilvánosságra.

A Buckingham-palota vasárnap hivatalos közleményben szögezte le, hogy "minden alapot nélkülöznek" azok az állítások, amelyek szerint az 55 esztendős András herceg - aki az ötödik a brit trónutódlási sorban - bármikor is szexuális visszaélést követett volna el kiskorúak sérelmére. A palota egyébként már pénteken, az ügy nyilvánosságra kerülése után is kiadott egy nyilatkozatot, hangsúlyozva, hogy "kategorikusan valótlanok" azok az állítások, amelyek szerint a yorki herceg bármiféle "nem helyénvaló" kapcsolatba került volna kiskorúakkal. Most azonban újabb szaftos részletek kerültek nyilvánosságra.

Forrás: AFP/Chris Jackson

András hercegről már évekkel ezelőtt kiderült, hogy közeli üzleti és baráti kapcsolatokat ápolt egy amerikai pénzemberrel, Jeffrey Epsteinnel, aki a börtönt is megjárta fiatalkorú lányok szexuális szolgáltatásainak szinte iparszerű forgalmazásáért. Az ügy most azért került a figyelem középpontjába, mert Epstein ellen üzelmeinek egyik egykori áldozata polgári peres keresetet nyújtott be egy floridai bíróságon. A 30 éves nő állítja, hogy a férfi több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel. A nő akkoriban 17 éves volt, vagyis a floridai törvények szerint kiskorúnak számított.

A vasárnapi brit sajtó kiderítette, hogy a háromgyermekes Virginia Robertsről van szó, és a lapokban megjelent egy fotó is, amelyen András herceg látható a fiatal nővel, egymás derekát átölelve.
A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun vasárnapi kiadása, a The Sun on Sunday megszólaltatta Virginia Robertset, aki intim részletekkel kiegészítve megerősítette, hogy 17 éves korában szexuális kapcsolata volt András herceggel. Hozzátette: "idővel" még több részletet fog nyilvánosságra hozni az ügyről, "de nem most". A rendőrségi aktákból az is kiderül, hogy András rendszeresen vendégeskedett Epstein floridai villájában, és "medencepartikon" vett részt, "esetenként pucér hölgyek társaságában".

Charlene és Albert herceg ajándéka: Végre megmutatták a monacói ikrekethttp://www.life.hu/csalad/20141223-charlene-hercegno-es-albert-herceg-bemutattak-a-monacoi-ikreket.htmlDecember 10-én születtek meg Charlene hercegnő és Albert herceg ikrei, most pedig végre meg is csodálhatjuk őket. Család--Édesen kerekedik Katalin hercegnő pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20141109-katalin-hercegno-allapotos-kerekedik-a-hasa-mar-latszik-a-terhessege.htmlEgy ideje nem láttuk hivatalos eseményen, most azonban, hogy túl van a terhessége első szakaszán, már láthatóan jobban fest Katalin hercegné. Család--Előkerült Diana hercegnő bikinis fotójahttp://www.life.hu/trend/20140705-elokerult-diana-hercegno-bikinis-fotoja-ami-valentino-jachtjan-keszult.htmlA világhírű tervező, Valentino partnere, Giancarlo Giammetti egy igazán különleges fotót mutatott képmegosztó oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.