A fotók, amelyek után megbánod az összes falat bejglit

fehérnemű modell Lily Aldridge kollekció szexi Candice Swanepoel bikini Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ minden táján most kezdett diétába a legtöbb nő, hogy felkészüljenek a bikiniszezonra. Eközben a Victoria’s Secret angyalok ugyanolyan topformában vannak, mint a decemberi Fashion Show-n. Irigyeljük őket! 

Amíg mi a töltött káposztát főztük, a Victoria’s Secret modelljei Hawaii tengerpartjánál pózoltak falatnyi bikinikben, tökéletes testtel.

Itt például Lily Aldridge testében gyönyörködhetünk:

Forrás: Victoria's Secret

Mivel a decemberi londoni Fashion Show-ra már októberben elkezdték a felkészülést a lányok, könnyen megtarthatták csúcsformájukat a fotósorozat elkészüléséhez. Természetesen a diétájukba egy korty alkohol sem fért bele, és a sós ételeket is kerülték.

Ez a homokban elterülő szépség pedig Candice Swanepoel:

Forrás: Victoria's Secret

Úgy tűnik tehát, hogy 2015 fürdőruhái szexik, színesek és sportosak.

Nézd meg, hogy pózolnak a lányok a tengerparton az alábbi videóban!

Mi a lányok titka?

Ahhoz, hogy csúcsformába kerüljenek a modellek, kemény edzéseken vesznek részt, és nagyon szigorú diétát tartanak. Decemberben megosztották néhány praktikájukat, meríts ötleteket belőlük újévi megújulásodhoz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.