Kínos! Zámbó Árpy teherbe ejtette barátnőjét

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Árpy Zámbó Jimmy terhesség vállalás apaság Zámbó Krisztián szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban ismét apa lesz Zámbó Árpy, ugyanis a hírek szerint várandós a szeretője. Úgy tűnik, Jimmy öccse nem vállalja az apaságot, hiszen nős ember...

Sosem látott fotók Zámbó Jimmyről

Nemrég különleges felvételeket mutatott a Királyról fia, Krisztián. IDE kattintva tudod megnézni a képeket!

A Bors úgy értesült, Zámbó Árpy barátnője, Szilvia márciusban gyermeket szül. Amikor a lap munkatársa gratulált Árpynak, ő először tagadta szeretője terhességét.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„28 éve élek párkapcsolatban, van egy 24 éves lányom. Nem tudok róla, hogy márciusban gyermekem fog születni. Ha így is lenne, senkinek semmi köze nem lenne hozzá! Ha csajozok, akkor úgy csajozok, hogy senki ne tudja meg, diszkréten" – reagált a lapnak első körben Árpy, de a második megkeresésre már nem cáfolta a dolgot, nyilatkozni azonban nem akart a részletekről. Csakúgy, ahogy unokaöccse, Zámbó Krisztián sem.

Zámbó Árpy magánéletéről eddig sem lehetett sokat tudni, hiába szerepelt a TV2 Édes Életében, ügyesen a háttérbe szorította a feleségét és 24 éves lányát – jegyzi meg a lap.

Végre megmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceghttp://www.life.hu/csalad/20141223-charlene-hercegno-es-albert-herceg-bemutattak-a-monacoi-ikreket.htmlDecember 10-én születtek meg Charlene hercegnő és Albert herceg ikrei, most pedig végre meg is csodálhatjuk őket. A hercegi pár megmutatta a majdnem egyhónapos kicsiket.Család--Barátai támogatják Horváth Charlie-t a tragédia utánhttp://www.life.hu/csalad/20150107-baratai-tamogatjak-horvath-charlie-t-a-tragedia-utan.htmlA zenész felesége három nappal karácsony előtt hunyt el, azóta pedig a barátai tartják benne a lelket. Család--Kiderült: kislánya lett az álompárnakhttp://www.life.hu/csalad/20150107-kislanya-lett-blake-lively-nak-es-ryan-reynoldsnak.htmlKedden még csak annyi információ szivárgott ki, hogy a vártnál hamarabb megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds első gyermeke. Ma pedig már a baba neve és neme is kiderült. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.