Mögöttünk a People's Choice Awards és számos filmpremier, előttünk a Golden Globe. A sztárok nem pihennek divatozás ügyben - lássuk, miket viseltek az elmúlt héten! Íme a Life.hu heti stílusmustrája. 

Mellényúlások dögivel

Kezdődik a Girls című sorozat új évada. Bár a csajok New York utcáit róják, sajnos nem láthatunk olyan szetteket, mint Carrie-éktől. Lena Dunhamtől már megszoktuk a furcsa stílustamitől most sem szabadult meg. Alakját nem túl kedvezően hangsúlyozta a Creatures of the Wind Spring ruha, a helyében más ruhahosszt válaszottunk volna. A sorozat másik sztárjára, Jemima Kirke-re nem jellemző a mellényúlás, de most nem kapna csillagos ötöst a ruhájára. A fényes anyag miatt olyan, mintha lenne rajta néhány kiló felesleg.

Csábíts csipkében!

Káprázatosan szép volt Julianne Moore a csipkés Dolce&Gabbana ruhájában, a National Board of Review gálán. Az elegáns fekete csipkét remekül feldobta a piros, mintás szoknyarész. Szintén csipkét választott a gálára Carla Gugino. A fekete-fehér kombináció kihangsúlyozta szép bőrét és sötét haját, és jól tette, hogy szabadon hagyta a vállait. 

Hideg ellen szexi kabát

Meryl Streep elegáns nadrágban és kabátban érkezett a Vadregény vetítésére. A színésznő fekete szettjét egy dögös, bronz kabáttal dobta fel, ami remekül mutatott a vörös szőnyegen. Kihívója kabátviselésben Summer Strallen volt, aki egy stílusos ballonkabátot választott szintén nadrágos szettjéhez. 

Smink, ami bárhol viselhető

Az agymenők bombanője, Kaley Couco sugárzott a The Wedding Ringer című film premierjén. Kevesen tudják olyan dögösen hordani a rövid hajat, mint ő. Az eseményre szemhangsúlyos sminkben érkezett, tökéletes szemöldökkel, ami bárhol megállná a helyét. Szokatlanul visszafogott makeup-ot válaszott azonban premierjére Rita Ora. A megszokott vörös rúzsa helyett nude ajkakkal és hatalmas szempillákkal hódított. 

Megy ez ennél jobban is!

A People's Choice gála legjobb ruháit már bemutattuk, most két nem annyira jól eltalált szettet emelnénk ki közülük. Tud ennél sokkal jobbat is Kristen Bell, mint a pink Monique Lhuillier Resort ruha. A szín nagyon csinos a színésznő szőke fürtjeihez, de a ruha felső része szélesíti, nem is kicsit. A Modern család okoskája, Ariel Winter sem a legcsinosabb darabot választotta. Elrejtette szuper alakját a szmokingruha alatt, illetve a szandál is hagy maga után némi kívánnivalót. 

Hódít a brokátszoknya

Az Elrabolva 3 című film premierjén Maggie Grace Christian Siriano szettben tündökölt. Egészen tavaszias volt a zöld színű brokátszoknya, zöld fülbevalóval megspékelve. Szőkéknek kötelező legalább egy zöld kiegészítő! Priyanka Chopra is ugyanezt a szoknyafazont válaszotta, élénk pink színben, csónaknyakú felsővel a Lion’s Gold Awardson. Egyszerűen gyönyörű!