Megszületett Keveházi Krisztina kisfia

szülés balerina Keveházi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál néhány nappal korábban, karácsonyi ajándékként született meg Keveházi Krisztina kisfia.  

A 37 éves balerina és férje már régóta szeretett volna babát, ezért nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, hogy várandós. A kis Gonzalesz Miron karácsony előtt, december 21-én született, így egy icipicit korábban jött a vártnál.

Az anyuka elárulta, hogy a szülés komplikációmentesen zajlott és amióta otthon vannak, szinte nem is hallották sírni a babát. Testvérei szintén nagyon örülnek a kis Gonzalesz érkezésének, bátyja, Nimród el is nevezte Kismogyorónak, és azóta az egész család így hívja.

Sebestyén Balázs: "Fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket?"http://www.life.hu/csalad/20141219-sebestyen-balazs-masodik-kisfia-2014-december-18-an-megszuletett.htmlÚjra munkába állt Sebestyén Balázs. Az immáron kétgyerekes édesapa csütörtökön a Morning Show élő adásában maga jelentette be az örömhírt. CsaládOrigoBajor Lili: "Elképzelni sem tudom, milyen lesz, hogy nem mehetünk apához karácsonykor"http://www.life.hu/csalad/20141218-lanya-bajor-lili-meg-mindig-nem-tudta-feldolgozni-edesapja-bajor-imre-halalat.htmlMég mindig nem tette túl magát édesapja halálán Bajor Imre lánya, Lili. Most, karácsony előtt még fájdalamasabb a gyásza, azt mondja, elképzelni sem tudja, hogyan gyulladhatnak ki egyáltalán a karácsonyfán a gyertyák édesapja nélkül. Család--Kiderült! Kisfiút vár Hargitai Beahttp://www.life.hu/csalad/20141217-hargitai-bea-egykori-playmate-kisfiut-var-akit-egy-budapesti-maganklinikan-hoz-vilagra.htmlÉvek óta Prágában él férjével, mégis egy budapesti magánklinikán hozza világra első gyermekét Hargitai Bea. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.