Kis fekete párduc volt Keresztes Ildikó

fotó kislány Keresztes Ildikó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kislánykori fotóját rajongói osztották meg a nagyközönséggel. Nézzétek csak milyen aranyos!

"A kis fekete párduc. Annyira cuki,hogy az hihetetlen!" - ezekkel a mondatokkal posztolták Keresztes Ildikó gyerekkori fotóját. És tényleg... Az a hatalmas masni a hajában pedig egyszerűen észbontó.

Forrás: Akik imádják Keresztes Ildikót/Facebook

A hírességek gyerekkori fotóit mi is imádjuk, és rendszeresen meg is mutatjuk nektek. Hódi Pamela például így festett tizenéves korában, Oroszlán Szonja gyerekkori fotót osztott meg, Gwen Stefani így nézett ki egykor, Beyoncé pedig már a világhír előtt is szívdöglesztő volt. A Barátok közt egykori sztárja, Munkácsy Kata is megtalálta egyik kedvenc gyerekkori fotóját, Balázs Klári pedig egy tévéműsorba érkezett a családi fotóalbummal . Ha még nem unjátok a régi celebfotókat, akkor ide kattintva Sebestyén Balázst láthatjátok durcás kiskamaszként. Ezen a fotón pedig a ma már 65 éves Károly herceg feszít , úgy hatvan évvel ezelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.