Cameron Diaz készen áll az anyaságra?

Forrás: AFP/Theo Wargo -
anyaság esküvő baba terhesség házasság családalapítás Benji Madden Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hová ez a nagy sietség? Ezt kérdezgeti az egész világ, mióta alig egy év járás után összeházasodott Benji Maddennel. A színésznő egyik közeli ismerőse állítólag tudja a választ.

Mióta Cameron Diaz mindössze 7 hónapnyi járás után kimondta a boldogító igent rocksztár pasijának, Benji Maddennek, mindenki azt találgatja, hová ez a nagy sietség. Főleg miután a 42 éves színésznő múltjában jó néhány potenciális férjjelölt akadhatott volna.

Forrás: Northfoto
Cameron Diaz esküvői ruhái a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150106-cameron-diaz-eskuvoi-ruhai-a-voros-szonyegen.htmlA nap híre, hogy az örök szingli Cameron Diaz elkelt: oly sok tönkrement párkapcsolat és futó románc után jött Benji Madden, aki röpke 8 hónap leforgása alatt oltár elé vitte a szőke világsztárt. Cameron évek óta vár az igazira, és számtalanszor játszott már el a gondolattal, milyen lenne menyasszonyi ruhában - ezt pedig többször megmutatta már a vörös szőnyegen is. Trend--A legcsodásabb karácsonyi meglepetés: Újabb baba érkezik a Baldwin családbahttp://www.life.hu/csalad/20150102-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-ismet-kisbabat-varnak-karacsonykor-jelentettek-be.htmlHilaria, Alec Baldwin jógakirálynő kedvese ismét várandós. Ezt pedig az Instagram oldalán tette közzé, nem is akárhogyan. Gratulálunk a kis jövevényhez.Család--Előkészületben Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvője?http://www.life.hu/intim/20141223-mila-kunis-es-ashton-kutcher-eskuvoje-elokeszuletben-van-a-hirek-szerint.htmlÚjabb sztáresküvő a láthatáron? A hírek szerint már javában folynak a szervezkedések az újdonsült szülőpár lagzijára.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.