Magánnyomozóval keresteti volt párja Nkuya Soniát

Forrás: Tv2 -
Nkuya Sonia Sugarloaf magánnyomozó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ért véget Nkuya Sonia kálváriája. Gyermeke édesapja mindent megtesz, hogy az énekesnőt és kislányukat előkerítse. 

Új fejezetéhez érkezett a Sugarloaf énekesnőjének zavaros ügye. A múlt év végén körözést adtak ki Sonia ellen, most pedig magánnyomozó keresi őt és gyermekét.

Mezei Máyás egy volt életvédelmi zsarut bérelt fel, hogy segítsen felkutatni a közös kislányukkal bujkáló énekesnőt - tudta meg a Blikk.

"Minden törvényes eszközzel megpróbálom elérni, hogy a magyar bíróság döntése valóra váljon, gyakorolhassam apai jogaimat, a kislányom pedig mentálisan egészséges lehessen. Nem fogadtam volna magánnyomozót, de Sonia profi módon bujkál nemcsak előlem, a hatóság elől is. Lehetetlen vele kapcsolatot teremteni, a megjelölt lakhelyén senki sem találja. Elvileg mind a mai napig egyenlők a szülői felügyeleti jogaink, de fél éve még csak beszélni sem tudok a kicsivel. Attól tartok, a kislányom lelkileg eltávolodik tőlem" – osztotta meg félelmeit a napilappal Sonia egykori élettársa, akinek tudta nélkül szökött haza Angliából az énekesnő közös gyermekükkel másfél éve.

Forrás: Tv2


"Valóban kaptam megbízást egy Londonban dolgozó édesapától gyermeke, illetve annak édesanyja felkutatására, akár mindkét országban. Mivel minden szükséges irat nálam van, törvényesen járhatunk el. Amint megtaláljuk a keresett személyt, értesítjük a megbízót és a rendőröket, akik elfogják, ellenállás esetén kényszerintézkedést is foganatosíthatnak a körözöttel szemben" - mondta el Chilkó Ferenc volt életvédelmis nyomozó és hozzátette, az elfogás történhet bárhol, bármikor. Akár fellépésen is, vagy a bujkálásban segédkezőknél. A sztárzsaru azt is elárulta, van olyan információjuk, hogy a magyar zenei életben ismert kollégái segítik az elrejtőzésben Soniát. Ennek is a végére járnak, de ha kell, külföldön is tudnak szaglászni az énekesnő után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.