Idén különösen sok mesés ruhakölteményt láthattunk a Golden Globe-gálán, de megvoltak a kedvenc sminkjeink és frizuráink is. Persze bakikból is akadt bőven - jöjjön egy kis szépségmustra a díjátadóról.

Ki volt a legszebb a Golden Globe-on 2015-ben? Mi összeszedtük a 25 legemlékezetesebb ruhát - kattints IDE!

 Füstös szemek - akiktől érdemes tanulni

Többször olvashattatok már a Life.hu-n arról, hogyan is készül a tökéletes füstös szem. Emma Stone és Allison Williams jól megtanulták a leckét - nekik remekül sikerült az erős smink. Allison frizuráját külön kiemelnénk: imádtuk az aszimmetrikus fazont!

Forrás: AFP

Akiknek még van mit tanulniuk

Persze a füstös szemet alaposan el is lehet rontani. Jennifer Lopez ruhája csodás volt, a sminkje azonban már kevésbé. A füstös túl füstös, a nude ajak pedig egyáltalán nem olyan lett, amilyet az ember egy natúr színtől várna. Taryn Manning sem volt a topon, már ami a sminkelést illeti: a bronzos-füstös sminktől nagyon beteges lett az arca. 

Forrás: AFP

Hódított a bronzos smink

A natúr ajkak mellett a másik sláger a bronzos, barnás smink volt: a sztárok nem vitték túlzásba a dolgot, így a végeredmény mindenkinél csodás lett. Amy Adams a bronzos szemhéjfestéket, Kate Beckinsale a highlightert használta tökéletesen, Jessica Chastain és Reese Witherspoon sminkje pedig egyszerűen tökéletes volt. Ja, és még mindig imádjuk a hollywoodi hullámokat.

Forrás: AFP

 

Life.hu tipp

Készíts bronzos-barnás füstös sminket - itt lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan csináld!

Fonott frizura újratöltve

Idén már eltűntek a palettáról az oldalra tűzött fonott copfok, helyettük a kicsit oroszos stílusú, fonatos kontyok hódítottak a Golden Globe-on. Emily Blunt frizuráját imádtuk, abszolút passzolt a sztár görögös ruhájához, Joanne Froggatt fonatát azonban inkább régimódinak mondanánk.

Forrás: AFP

 

 Hatalmas kontyok helyett szolid hajköltemények

Kate Beckinsale-en kívül nem nagyon választottak a sztárok méretes kontyokat. Kate Hudson a szuperszexi ruhájához egy aprócska, tarkóra tűzött minikontyot kért a fodrászától, csakúgy, mint Taylor Schilling. Keira Knightley pedig ismét a romantikus stílusra szavazott, így egy ékköves hajdísz is belekerült a frizurába. Az állapotos szépségnél külön pluszpont, hogy ő végre nem nude rúzst használt. 

Forrás: AFP

 

Life.hu tipp

Conchita Wurst ellopta a show-t! Nézd meg, ő mit viselt a díjátadón!

Jöhet a fodrászcsere!

Camila Alves stílusát imádjuk, jobban mondva imádtuk, amikor nem variálta túl a csokibarna fürtjeit. Nem is értjük, miért gondolta azt a sztárfeleség, hogy a szőke melír jó ötlet, ráadásul ez a magasított frizura sem lett éppen friss és modern. Lana del Rey pedig láthatóan képtelen elvonatkoztatni a középen feltűzött frizurától és az erőteljes tusvonaltól. Nem baj, majd legközelebb!

  

Forrás: AFP

 

Hová lett a smink?

Egy szép, de abszolút natúr smink elkészítéséhez legalább annyi idő kell, mint egy látványos makeuphoz. Amal Clooney, Sienna Miller és Dakota Johnson is erre voksoltak, és mivel mindhármuk ruhája látványosra sikeredett, így nem is tették rosszul. A szürke 50 árnyalatának hősnője és Amal azért biztos, ami biztos, csábító színt kértek az ajkaikra.

Forrás: AFP