A 8 éves Kovács Tamás Pétert választották a világ legszebb kisfiújának múlt héten, a moszkvai 2015 PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű világméretű gyermekszépségversenyen.

Újabb magyar bravúr külföldön! A kenderesi 8 éves Kovács Tamás Péter lett a világ legszebb kisfiúja. A Grand Prix-t nyert kisfiú előtt ilyen előkelő helyezést egyetlen magyar gyermek sem ért el világversenyen.

"Leírhatatlanul boldogok vagyunk, az utolsó pillanatig nem is reméltük, hogy Toncsi nyerni fog. Nagyon erős volt a mezőny, összesen 38 gyermek indult. Egy hétig voltunk Moszkvában, az első napokban próbák és interjúk zajlottak, mindez angolul ér oroszul. A nyelvi nehézségek ellenére azonban minden rendben ment, és végül az eredményhirdetésnél mindannyian együtt sírtunk az örömtől" - nyilatkozta a büszke anyuka, Kovácsné Lili.

Forrás: Facebook

"Ezeken a versenyeken nagyon népszerűek a magyar gyerekek, de a 15 éves szakmai múltam alatt sosem sikerült ilyen komoly eredményt elérnünk. Nagyon büszke vagyok Tamásra, örülök a sikerének. A kisfiú a győzelmével meghívást kapott egy újabb komoly világversenyre, melyet a nyáron rendeznek majd meg Los Angelesben" - mondta Bartalovics Ildikó, a Sztárcsemete Modellügynökség vezetője, aki hozzátette: a következő hazai verseny a Little Miss Hungary lesz, ahová már várják a jelentkezőket.

A moszkvai világversenyen egy magyar lány, a 14 éves Kovács Lili is szép eredményt ért el: a lányok mezőnyében bekerült a legjobb négy közé. Korábban Nánási Pál is fotózta a bűbájos kislányt, amit IDE kattintva tudsz megnézni! 

Korábban pedig ellátogattunk egy gyermekszépségversenyre, amelyről ITT olvashatsz bővebben!

/1406/Egy_r2014630141818