Két világsztár ugyanolyan ruhában?! Egy hajszálon múlt a végzetes ruhabaki a Golden Globe-on

Stíluszsaru Golden Globe-díj stílus divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan kaliberű díjátadón, mint a Golden Globe, nem fordulhat elő, hogy két világsztár ugyanolyan ruhában jelenik meg a vörös szőnyegen. Most majdnem sikerült.

Hogyan kerül az estélyi a Golden Globe-ra...

... vagy az Oscarra? "Az a legnagyobb kihívás, hogy valami újat és érdekeset kell viselni, amit még senki ezelőtt, amit nem láttak már korábban. Meg kell találni a hozzáférhetőség és az előrelátó divat kombinációját. És természetesen - hiszen ez az Oscar - elbűvölőnek is kell lenni" - mondja Rachel Zoe, a hírességekkel dolgozó stylist.

Sajnos fennáll a veszélye annak is, hogy egy olyan ruhát választ a színésznő, melyet már valaki más is viselt előtte - ez egy nagy botlás. Ez történt Reese Witherspoonnal is, aki a 2006-os Golden Globe-gálán egy Chanel kreációban jelent meg, amit 2003-ban már láthattunk. A teljes cikket a ruhaválasztás kulisszatitkairól itt olvashatod.

/1501/A_leg201511212329Naná, hogy Conchita Wurst ellopta a show-t a Golden Globe vörös szőnyegén!http://www.life.hu/trend/20150112-conchita-worst-ruhaja-a-golden-globe-2015-voros-szonyegen.htmlConchita ment, és látták, hogy a szakállas énekesnő maga a valóság. Los Angeles is megismerkedett az osztrák énekessel.Trend--Conchita Wurst fekete magas sarkúban lép a Golden Globe vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/bulvar/20150111-conchita-wurst-ott-lesz-a-golden-globe-on-mar-los-angeles-ben-van.html"Semmi nem tarthat vissza" - nyilatkozta még decemberben Conchita Wurst, akit a szervezők meghívtak a Golden Globe díjátadó gálára. Az osztrák transzvesztita előadó már Los Angeles-ből posztol naposabbnál naposabb képeket.TV + Bulvár--Golden Globe 2015: 25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20150112-golden-globe-2015-a-legszebb-es-legrosszabb-ruhak.htmlVégre! Beindult a díjátadószezon: a vasárnap esti Golden Globe-ra ugyanis minden filmcsillag igyekezett a legjobb formáját hozni. Meglepő módon idén ez sokaknak sikerült is: megmutatjuk kedvenc ruhakölteményeinket, és persze azt is, kik hibáztak a legnagyobbat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.