Új alvótársa lett a kutyának és a kisfiúnak – Már hárman szundiznak együtt

Forrás: Instagram/Jessica Shyba -
kutya szundi húg Theo alvás cuki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még Beau-ra, a kisfiúra és cuki alvótársára, Theóra? Most bővült a kis csapat! Nézd csak!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, minden délután együtt aludt a néhány hónapos Beau, és a kölyökkutya, Theo. Az édesanya, Jessica Shyba Instagramon tette közzé, milyen jól egymásra talált kisfia és a blöki. Két évvel később csak a méretek változtak, az alvási szokások egyáltalán nem, Beau és Theo még mindig együtt szundizva töltötték a délutánokat. Most pedig új tag csatlakozott a profi alvócsapatba.

Forrás: Instagram/Jessica Shyba

Megszületett Beau kishúga, Evvie. Jessica már a hármójukról készült fotókat osztja meg, sőt, hamarosan elérhető lesz a cuki képekből összeállított könyve is.

Forrás: Instagram/Jessica Shyba

ITT követheted a kis család fotóit!

Így tudhatod előre, hogy fiad vagy lányod születik-ehttp://www.life.hu/csalad/20150105-elore-tudhatod-hogy-milyen-nemu-lesz-a-gyermeked.htmlAz angliai terhes nők körében egyre terjed az a szokás, hogy 12 hetes magzatuk ultrahangos képét posztolják abból a célból, hogy a barátok próbálják meg kitalálni a gyerek nemét.CsaládThinkstockNagyot nőttek a krokodilvadász Steve Irwin gyerekei!http://www.life.hu/csalad/20150112-steve-irwin-gyerekei-bob-es-bindi-sokat-nottek.htmlHogy telik az idő! Nagyot nőtt a néhai krokodilvadász fia, Bob és lánya, Bindi.CsaládOrigoMegszületett Keveházi Krisztina kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150109-megszuletett-kevehazi-krisztina-kisfia-2014-december-21-en.htmlA vártnál néhány nappal korábban, karácsonyi ajándékként született meg Keveházi Krisztina kisfia. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.