50 kiló plusszal küzd Kovi, a pornókirály

Forrás: Origo -
Oscar-díj pornó súlyfelesleg Schobert Norbert Kovi fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a 10 évvel ezelőtti sikeres fogyókúra, Kovi ismét súlyfelesleggel küzd, de elhatározta, ezúttal végleg hadat üzen a kilóknak.

A pornókirály régebben Schobert Norbit kérte meg, hogy segítsen neki a fogyásban. Kovi az Update-módszerrel 175 kilóról 104 kilóra fogyott. Mára azonban visszahízott és újabb fogyókúrán kell törnie a fejét – írja a Bors.

Forrás: Origo

„Sajnos ötven kilót szedtem magamra. Az egyetlen jó hír, hogy nem jött vissza mind a 71! Miután lefogytam, már nem figyeltem magamra. Ha feljött pár kiló, azt mondtam, nem baj, majd ledolgozom. Érdekes, hogy most hívnak fel, hiszen pont egy hete döntöttem el, hogy nem akarok kövér lenni, és ismét megkerestem Schobert Norbit, hogy segítsen lefogyni" – magyarázta Kovi.

Kovival Szily Nóra készített nagyinterjút

„A feleségem mindig is megbízott bennem, és ez a mai napig így van. Először is valószínűleg jó ráérző képességgel rájött, hogy ez nem a fertő" - a teljes interjút IDE KATTINTVA olvashatod.
Bagi Iván kihízta a szerepeit - veszélyben a karrierje http://www.life.hu/ez-zsir/20150114-bagi-ivan-humorista-kihizta-a-szerepeit-nem-lephet-koveren-szinpadra-nacsa-oliver-mellett-ezert.htmlA humorista kénytelen volt szigorú fogyókúrába fogni, mert kezdi kihízni a szerepeit és ezért Nacsa Olivér mellett veszélybe került a karrierje.Ez Zsír!--Ilyen alak kell nekünk is! Aprócska bikiniben napfürdőzik Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150114-sarka-kata-nyaral-szexi-bikiniben-pozol.htmlNemrég Hajdú Péter tett fel egy fotót a közösségi oldalára, melyen büszkélkedik csinos feleségével, Sarka Katával. Mi pedig csak sárgulunk az irigységtől: meg is mutatjuk a bikinialakot Sarka Kata-módra!Ez Zsír!OrigoNapi 5 perc jóga csodát tesz a hideg, elgémberedett végtagoknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150109-jogaiskola-a-jogaklikkel-napi-5-perc-joga-nagyon-jo-a-vegtagoknak.htmlNem mindig van idő egy alapos jógaórára, de 5-7 perced biztosan minden nap van egy felfrissítő átmozgatásra. Télen legtöbbször hidegek, fáznak a végtagok, így különösen jólesik beindítani a vérkeringést és felmelegíteni az elgémberedett tagjainkat.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.