Hoppá! Eltűnt Ördög Nóra melle

Fotó: TV2 -
mell terhesség TV2 szexi fogyás Majka Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen új külsővel állt vasárnap este a Rising Star színpadára Ördög Nóra. A szexi ruha alatt szinte lapos volt a műsorvezető. Vajon mi történhetett?

A gyönyörű műsorvezető ideális méretekkel lett megáldva, a Rising Star legutóbbi adásában azonban, amikor oldalról mutatta a kamera, meglepően laposnak tűnt – írja a Blikk.

Fotó: TV2

Ez egy lábcentrikus, aszimmetrikus kosztüm, amelynek a mintázata is hozzájárult ahhoz, hogy bizonyos szögből úgy tűnhet, mintha Nóra keble kisebb lenne, de összességében pompásan nézett ki. Elég sok mellet láttam már, és állíthatom, Nórinak nagyon formás keble van. A műsorban még adunk rá olyan ruhát, amelyben ezt igazolni is fogja" – magyarázta Holdampf Linda, a produkció stylistja.

„Én szerettem a vasárnapi szettemet, jól éreztem magam a ruhában" – üzente Ördög Nóra a lapnak, akit műsorvezetőtársa, Majka is dicsért:

Kulisszatitkok a Rising Star-gardróbból

A Life.hu Holdampf Linda stylistot faggatta ruhaválasztásról, magyar tervezőkről, kedvenc szettekről és a sztárok öltözködésértől. Kattints IDEa részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.