Éljen a fokhagyma-popsi! Ismét alsónadrágban gyönyörködhetünk David Beckhamben

Forrás: www.hm.com -
fehérnemű kampány kép David Beckham fotó alapdarab ing focista férfidivat futballsztár alsónadrág kapszulakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori futballista hol nadrágban, hol anélkül mutatja meg a H&M legújabb kampányában, milyen ruhadarabokra van szüksége egy igazi férfinak.

Már Tommy Hilfiger is megmondta anno: David Beckham abszolút az évszázad férfimodellje. Bármihez is adja az arcát – és nem utolsósorban izmos testét –, az garantáltan sikeres lesz.

Forrás: www.hm.com

Tudja ezt jól a H&M is. A svéd márka nem most kezdett el együtt dolgozni az exfocistával, akit általában alsónadrágig vetkőztetett egy-egy kampánya erejéig.

/1501/David2015121113924

Beckhamet azonban ezúttal nem csupán hiányos öltözékben csodálhatjuk meg: a H&M-mel karöltve létrehozott kapszulakollekciójában csupa olyan ruhadarabot is visel, amelyre elmondása szerint minden férfinak szüksége lehet. Nekünk már csak egyetlen dolgunk maradt: eldönteni, hogy ingben vagy anélkül nyálcsorgatóbb látvány az aranylábú exfutballsztár.

David Beckham szeretne ötödik gyereket – de mit szól ehhez Victoria?http://www.life.hu/csalad/20141215-david-beckham-szeretne-otodik-gyereket-de-victoria-fel-hogy-mar-tul-oreg-ehhez.htmlNégy gyermekük mellé szeretne még egyet David Beckham. De mit gondol erről neje, Victoria Beckham? Ő már kevésbé lelkes...Család--Hoppá! Gyerekkori fotót posztolt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20141123-victoria-backham-gyerekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlVictoria Beckham olyat tett, amit talán még soha. Gyermekkori képet mutatott magáról.Család--Matthew McConaughey vagy David Beckham fia a cukibb?http://www.life.hu/csalad/20141104-matthhew-mcconaughey-fia-levi-es-david-beckham-fia-romeo-melyikojuk-a-cukibb-szavazas.htmlA világ két másik pontján, de egy időben lépett színre a két sztárcsemete, Levi McConaughey és Romeo Beckham. Téged melyikük vett le a lábadról?CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.