Miss Universe Hungary estélyi világverseny szépségkirálynő Miami bikini Kelemen Henrietta kosztüm elődöntő Miss Universe népviselet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe elődöntője lezajlott, ám egyelőre csak izgulunk, sikerült-e a magyar szépségkirálynőnek bekerülni a legszebb 15 lány közé. Mutatjuk, miben lépett színpadra Kelemen Henrietta.

Január 21-én, szerdán rendezték meg a Miss Universe világverseny elődöntőjét Miamiban,ám – furcsa módon – egyelőre nincs hír arról, hogy a magyar győztes, Kelemen Henrietta bekerült-e a 15 legszebb lány közé. Hála a magyar szépségkirálynő Facebook-oldalának, azt azonban tudjuk, hogyan lépett a világverseny színpadára. Íme, bikiniben:

Forrás: Facebook/Kelemen Henrietta - Miss Universe Hungary 2014

És így festett estélyiben:

Forrás: Facebook/Kelemen Henrietta - Miss Universe Hungary 2014

A verseny részeként minden lány bemutatta saját nemzetének kosztümjét. A közönség 5 kedvence közé sajnos nem került be a magyar szépségkirálynő, Miss Universe India és Miss Universe Indonézia lélegzetelállító szerelései mellett azonban mi sem tudtunk szó nélkül elsétálni.

Forrás: Northfoto

Mi nagyon szorítunk Heninek! Szerinted meddig jut el a világversenyen a magyar szépségkirálynő? Szavazd meg ITT!

Meghalt egy szépségkirálynő az ajándékba kapott zsírleszívástólhttp://www.life.hu/news/20150114-catherine-canto-ecuadori-szepsegkiralyno-meghalt-az-ajandekba-kapott-zsirleszivas-utan.htmlCatherine Cando először visszakozott a díja mellé nyert plasztikai beavatkozástól, az orvosok azonban meggyőzték, hogy szüksége van rá. Az életébe került.NewsOrigoLiptai Claudia: "Szépségkirálynő akartam lenni"http://www.life.hu/bulvar/20141122-liptai-claudia-a-tv2-aktivjaban-mondta-el-hogy-szepsegkiralyno-akart-lenni.htmlSikeres műsorvezető és sokoldalú tévés személyisg Liptai Claudia. Bár nem minden gyerekkori álma vált valóra, azért nincs oka panaszra.TV + Bulvár--A magyar szépségkirálynő angol nyelvű videója kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20141110-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-es-gyoztese-videoja-kiverte-a-biztositekot-az-interneten.htmlA Miss World Hungary 2014-es győztese már készül a londoni világszépe versenyre, amelyre elkészítette a bemutatkozó videóját. A kisfilmet nemcsak Magyarország legszebb lánya, hanem Sarka Kata is megosztotta a közösségi oldalán, így mindketten azonnal a kommentelők kereszttüzébe kerültek Edina angoltudása miatt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.