Már biztos: Ördög Nóra kislánya az édesapjára hasonlít jobban

hasonlóság gyerekkori fotó Nánási Pál Nánási Vencel Fem3Café Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál a Fem3 Caféban mutatta meg gyermekkori fotóját, ami alapján úgy tűnik, kislánya, Mici inkább rá hasonlít jobban, nem pedig Ördög Nórára. Korábban egyébként Nóri ovis felvételeit is megcsodálhattuk.

A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál gyerekkori fényképeivel érkezett a FEM3 Caféba. Az egyiket összevetette kislánya, Mici fényképével. A fotóművész szerint az arcberendezését és a haját tőle örökölte Mici, ám a szemeit édesanyjától.

Forrás: Facebook/Fem3 Café

Szerintünk még ennél is nagyobb a hasonlóság apa és lánya között: a szemük, a szájuk, de még a nézésük is teljesen egyforma. Reméljük, senki nem sértődik meg, ha azt mondjuk, mi úgy látjuk, hogy körülbelül 20 százalék Ördög Nóra és 80 százalék Pali van Miciben. :)

Korábban egyébként a TV2 műsorvezetője is elővette gyerekkori képeit. Nézd meg, milyen szupercuki kislány volt Nóri IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.