Testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalban

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
MTV Tatár Csilla A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este, A Dal első elődöntőjében debütált a köztévén Tatár Csilla, és nem is akárhogyan.

Tatár Csilla mindenkit megnyugtatott, hogy visszajött a hangja, és hogy egyébként a fodrásza is köszöni szépen, jól van.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

A műsorvezető egy felül zárt, testszínű Daalarna ruhában lépett színpadra, mi pedig nem tudtuk levenni a szemeinket a lábairól.

Hosszú combok éjszakája A Dalban:

Az X-Faktorból ismert Antal Timi is előadta versenydalát a szombati A Dal című műsor elődöntőjében. A fekete forrónaciban színpadra lépő énekesnő Tatár Csillához hasonlóan kivillantotta csodás lábait. Íme a dögös szerkó!
Száraz, érdes bőr a téli hideg miatt? Tippek, amik segítenek!http://www.life.hu/trend/20150123-szaraz-erdes-bor-ellen-termeszetes-modszerek-amiket-erdemes-kiprobalni.htmlTélen kifejezetten nehéz a száraz bőrűek élete, hiszen a hideg idő még jobban kiszárítja a bőrfelületet. Akinek alapból normál bőre van, azok is gyakran panaszkodnak feszülő, kicserepesedett bőrre a hideg időben. Íme, néhány hasznos tipp a bőrszárazság ellen! TrendThinkstockInstagram-fotóból tetoválás? Igen! Íme, az új trendhttp://www.life.hu/trend/20150123-instagram-fotobol-keszitheto-tetovalas.htmlMár nemcsak a tetoválásaidat teheted ki az Instagramra, de az Instagram-fotóidat is magadra tetováltathatod, még ha csak egy kis időre is. Menő, nem?Trend--Meztelen felsőtesttel borzolja a kedélyeket Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150123-willow-smith-meztelen-noi-felsotesttel-borzolja-a-kedelyeket-instagram-profilkepen.htmlBár a kép csalóka, Willow Smith nagyon is fel van öltözve legutóbbi fotóján – a hatás mégsem maradt el.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.