Soma különleges fogyókúrával tartja karban gömbölyded testét

mell has TV2 Hal a tortán előadóművész Soma Mamagésa test fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa mindig tud nekünk újat mondani! Az előadóművész szerint a fogyás belülről indul, ezért beszélget a mellével és a hasával.

Ahogy a Life.hu is megírta , Soma nemrég azzal sokkolt, hogy méhtisztításra invitált minket. Most pedig különleges fogyókúrájába engedett bepillantást. Soma Mamagésa nemrég a dohányzást is abbahagyta, és elhatározta, hogy legalább tíz kiló súlyfeleslegtől megszabadul. A fogyókúra azonban nála nem az önsanyargatásról szól, hanem különleges spirituális módszert alkalmaz, amelyről a TV2 Hal a tortán adásában mesélt – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Évek óta beszélgetek a testemmel, legtöbbször azt kérem tőle, hogy a mellem maradjon, a hasam pedig apadjon. Ám ezt a módszert még gyakorolni kell, mert nem mindig hallgat rám a testem" – mosolyodott el Soma, akinek meggyőződése, hogy a fogyás akkor eredményes, ha belső energiáink tökéletesen harmóniában vannak a testünkkel.

„Fontos, hogy nem azért akarok fogyni, hogy vékony legyek, hanem hogy a komfortérzetem javuljon. Szeretnék könnyedebben, légiesebben mozogni, ami súlycsökkentést feltételez. Nem kínzom magam, inkább megnevelem a testem és vigyázok rá, mert tisztában vagyok azzal, hogy már nem vagyok húszéves. Szeretnék méltósággal megöregedni, fitten és egészségesen" – szögezte le Soma, aki egy hónapos thaiföldi utazása során egészségesen élt és táplálkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.