Megérkezett a színes szakáll-trend

Forrás: Elite Daily -
fashion week színes hipster favágószexualitás szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hipster-szakáll, kecskeszakáll, körszakáll... Már semmin nem tudunk meglepődni, mióta újra hódít a szakáll őrület. Ha lehet bármilyen színű hajunk, miért ne lehetne szivárványos szőrzete a férfiaknak is?

A favágószexuális férfiakért epekedik éppen a fél világ, a másik fele pedig mindent elkövet érte, hogy ő is szexi szakállas lehessen. Még a Disney-hercegnők is szakállat növesztettek egy fotósorozat kedvéért.

És most eljött a szakálltrendek netovábbja, a színes arcszőrzet is.

Forrás: Elite Daily

ITT a többi szivárványos szőrzet!

Neked tetszik a színes szakáll?

A szakállsapkában egyetlen gyerek sem fázhat meghttp://www.life.hu/trend/20141127-szakallsapka-gyerekeknek-vicces-fotok.htmlA szakállsapka tulajdonképpen a téli sportolók kötött arcmaszkja, csak sokkal jópofább. Vagy cikisebb. (Ezt mindenki döntse el maga.)TrendOrigoBizarr figurák – ők az idei bajusz- és szakállkirályokhttp://www.life.hu/trend/20141028-bajusz-es-szakall-versenyt-rendeztek-oregonban-ime-a-legbizarrabb-fazonok-es-a-gyoztesek.htmlIdén is megrendezték a nagy Bajusz és Szakáll versenyt Portlandben, Oregonban. A férfiak többféle kategóriában mutathatták meg büszkeségeiket. Íme, a világ legpompásabb szőrei.TrendOrigoElég jó kis szakállat növesztett Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/trend/20140819-leonardo-dicaprio-szakallat-novesztett-alig-lehet-raismerni.htmlNemcsak a hajvágást, hanem bizony a borotválkozást is hanyagolja mostanában A Wall Street farkasa sztárja.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.