Az ókori Egyiptomtól napjainkig - így változott a női test a történelem során

mell női test történelem szépségideál fenék Egyiptom ókor változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden bizonnyal sok nő örülne neki, ha az ókori Görögország vagy az olasz reneszánsz időszak szépségideálja lenne most is nyerő, hiszen akkor annyi pizzát, tésztát és csokit ehetnénk, amennyi csak belénk fér. Íme, a női test változása az idők során egy videóban.

Legyen nagy melle, kerek feneke, de közben lapos hasa, barna bőre, és még a combjai se érjenek össze... Legalábbis a modern kor nőideáljának. Ehhez képest a férfiak az ötvenes években a kerek nőkért voltak megőrülve, a kilencvenes években pedig a fiús, szupervékony alkat hódított. Hát ki tud ezen kiigazodni?

Ez a videó három percben megmutatja, hogyan változott a női test az évek során. Neked melyik korszak jön be leginkább?

Korábban a Life.hu is bemutatta azt az érdekes tanulmányt, amely szerint ma magasabbak és teltebbek a nők, mint 60 évvel ezelőtt. Ha lemaradtál róla, olvasd el ITT, és megtudhatod, mi az oka a változásnak.

Így változott a fekete nők haja 100 év alatt - újabb zseniális videóhttp://www.life.hu/trend/20150116-fekete-nok-hajtrendjei-100-ev-alatt.htmlÉvről évre változnak a frizura-és sminktrendek. Van, amire emlékszünk, van, amire már réges rég nem, de szinte minden évtizedhez hozzá tudunk fűzni a fejünkben egy jellegzetes frizurát. Szuper egyperces videóban megnézheted, hogy változott a fekete nők frizurája az elmúlt évtizedekben.Trend--Egyperces videó: Így változott a smink és a haj száz év alatthttp://www.life.hu/trend/20141202-100-ev-smink-haj-es-frizurai-egyperces-videoban.htmlSminktrendek jönnek, frizuradivatok mennek, de azt azért nagyjából minden nő tudja, mi az a Marcell-hullám, vagy milyen a kreppelt frizura, pedig jó néhány évtized telt el aközött, mikor voltak divatosak. Egy sminkesből, fodrászból, modellből és operatőrből álló csapat arra vállalkozott, hogy egyperces videóban mutatja be az elmúlt száz év vezető trendjeit. Zseniális!Trend--Babaarcú szépségből nagymamává változott Meg Ryanhttp://www.life.hu/trend/20140825-meg-ryan-babaarcu-szinesznobol-nagymama-koru-nove-valtozott-az-idok-soran.htmlAz 52 éves Meg Ryan egykori bűbájos arca már a múlté: a plasztikai műtétek és az idő nyomot hagyott a kinézetén.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.