Melyik nő ne akarná Katalin híres gardróbját? A hercegnőből igazi stílusikon lett az évek alatt, de persze ő sem így született. Megmutatjuk, milyen változásokon ment keresztül - érdemes tanulni tőle!

Mielőtt Vilmos herceg jegyese lett, a farmer, a gumicsizma, a lovaglócsizma és a nem túl elegáns ingek és kardigánok sorakoztak Katalin ruhásszekrényében. Gond nélkül felvette a világoskéket pirossal vagy a zöldet narancssárgával. Szerencsére hamar kikupálódott a hercegnő ízlése, és hanyagolni kezdte a nagymamás ruhatárat.

Forrás: Northfoto

A fura ruhák - amiket ITT össze is gyűjtöttünk - elhagyása után konszolidált, klasszikus, elegáns ruhák viselésébe kezdett. Nőies szoknyákkal, visszafogott ruhákkal, ingekkel és kabátokkal egészült ki a gardróbja.   

Forrás: AFP

Nem sokkal később szexisebbé vált a hercegnő öltözködése. Előszeretettel mutatta meg hosszú combjait csinos kis ruhákban, szoknyákban, de néhány villantós baki után megelégelte ezt Erzsébet királynő, és megkérte saját stylistját, Angela Kellyt, hogy dolgozzon együtt Katalinéval. 

Forrás: Northfoto

2013-ban repült Katalin fodrásza, mert sikerült felbosszantania a királyi családot. James Pryce ugyanis a hercegnő fotójával reklámozta magát az interneten, hogy több vendége legyen. Azóta az értesülések szerint Jon Bailey, Diana volt fodrásza felel ikonikus Katalin hajkoronájáért. 

Katalin hercegnő frizurája 2012-ben (balra) és 2014-ben (jobbra)Forrás: AFP

2014 őszén vette kezelésbe Katalint Natasha Archer stylist. Azóta láthatjuk a hercegnőt sokkal merészebb, szexibb és még divatosabb ruhákban. Natasha, akit a királyi udvar csak Tash-nek hív, gyakran vásárol a hercegnőnek online, és arra vette rá, hogy merjen többet kockáztatni öltözködés terén.

/1401/Katal201418134910

Az eredmény: ma nők milliói lesik el Katalin stílustippjeit, ennek pedig kézzel fogható eredménye is van. Ha ő felvesz egy ruhát, abból garantáltan órákon belül kifogy a készlet. ITT meg is mutattuk azt a 3 ruhadarabot, ami a hercegnő miatt lett újra sláger. 

Forrás: AFP