Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea stylist állítja össze, aki elmondta, hogy idén a finomságokra helyezik a hangsúlyt.

Martinecz Andrea 18 éve stylist, és többek között a köztévé Magyarország, szeretlek! és a Ridikül című műsorának stylistja. Andi elmondta, hogy a nagy múltú Eurovíziós Dalfesztiválhoz illően elegáns és letisztult öltözékekkel készül a show-ra, de az egyes összeállításokba igyekszik belecsempészni egy kis pluszt, valami különleges részletet is, ami megragadja a néző figyelmét. Mivel Tatár Csilla kiemelt figyelmet kap élete első élő show-műsorának háziasszonyaként, ruhái a finom és elegáns megjelenésére erősítenek rá, különleges kiegészítőkkel. 

Ezt viselte az első élő adásban:

Forrás: MTVA
Divatos kulisszatitkok
A magyar valóságshowkban fontos, hogy minden összeállítás felkeltse a nézők figyelmét. A Life.hu utánajárt, hogy az X-Faktor és a Rising Star stylistjai mi alapján választanak ruhát a versenyzőknek

"Ez a szakma pszichológia is, a ruha kiválasztásánál az elsődleges szempont, hogy viselője komfortosan érezze magát benne, passzoljon a személyiségéhez és a pillanatnyi lelkiállapotához. Figyelembe kell venni a produkcióban részt vevő szakmák véleményét is a műsorvezető ruháját illetően; a világosító, a főoperatőr és a rendező saját szempontjaik szerint értékelnek, de még az is számít, hogy a mikroportot is fel lehessen rá csíptetni" — mondta el Martinecz Andrea stylist.

Így durvulnak a műsorvezetők az élő showkban
A Life.hu cikkéből megtudhatod , Ördög Nóra és Pásztor Anna meddig megy el, ha divatról és extrém színpadi megjelenésről van szó.