Ezeket viselnénk, ha világsztárok lennénk - képzeletbeli séta a párizsi haute couture divathéten

divatbemutató Párizs haute couture
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Párizs, akkor divat, január végén pedig különösen. Ebben az időszakban mutatják be a legnagyobb divatházak a tavaszi haute couture kollekciókat. Az itt látott ruhákat pedig valószínűleg idén viszont látjuk majd a legnagyobb sztárokon, a vörös szőnyegen. Álmodoztunk kicsit mi is, és megmutatjuk azokat a darabokat, melyekért a fél karunkat is odaadnánk, és persze a legmeglepőbb kreációk mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Mi az a haute couture?

Ezek a kreációk egyedileg gyártottak drága és kiváló minőségű anyagokból, tervezésükkor pedig a fantáziának csakis a kreativitás szabott határt. Sokszor hordhatatlan ruhákat látunk ilyenkor a kifutókon, mégis fontos szerepük van, mert egy-egy részletük átkerül az utcai divatba. Ha kíváncsi vagy arra, hogy az ördög Pradát visel című filmben a népszerű divatlap főszerkesztője hogyan magyarázta el a szó jelentését, kattints IDE!

Ha mi egyszer a vörös szőnyegre lépnénk...

Biztosan Elie Saab, Zuhair Murad vagy Stephanie Rolland kreációi közül választanánk valamit, de a többi tervező ruháit sem utasítanánk vissza. Meg is mutatjuk a kedvenceinket!

/1501/K_pze201513014623

Mellbimbók, hordhatatlan kreációk idén is voltak

Karl Lagerfeldnek elgurult a gyógyszere? Úgy fest, igen, már ha a Chanel legújabb darabjait nézzük. De láttunk még virágoskertet és tűzpiros szőrbe borított modelleket is a kifutón, no persze a csupasz keblek, mellbimbók sem maradhattak ki a divathétből.

/1501/Mellb2015130141042

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.