Szeret, nem szeret? Most letesztelheted, hogy mennyire

Forrás: Thinkstodk -
párkapcsolat teszt szerelem alkalmazás valentin 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A virágszirmok ideje lejárt, manapság már különböző telefonos applikációk segítségével kaphatsz választ az örök kérdésre: szeret vagy nem szeret?. Sőt, ezek az alkalmazások már azt is elárulják, mennyire van oda érted. 

Androidos készülékre a Google Play-ből letölthető alkalmazások

1. Szerelem teszt – Név alapján

Ennek az alkalmazásnak a segítségével megtudhatod, hogy te magad mennyire vagy szerelmes. A megadott nevek alapján egy algoritmus kiszámolja és százalékos arányban megmutatja a valóságot. De legalábbis jó játék, főleg Valentin-napon.

Forrás: Thinkstodk

2. Ujjlenyomat szeretet tesz - ujjlenyomat alapján

A te és a párod ujjlenyomatának megadásával megtudhatjátok, mennyire vagytok szerelmesek egymásba. Ha nem veszitek komolyan ezt a játékot és nem fogtok összeveszni azon, ha esetleg meglepően alacsony értéket kaptok, jót szórakozhattok ezzel az alkalmazással.

3. Állatöv Love Test – horoszkóp alapján

Begépeled, mikor születtél, és az állatövi jegyek jellemző tulajdonságait segítségül hívva ez az alkalmazás megmutatja, mennyire illetek össze a pároddal.

iOS készülékekre az Apple Store-ból letölthető alkalmazáso

1. Pictures Love Test – fotók alapján

A te és a választottad fotójának feltöltésével és összevetésével az alkalmazás megmutatja, milyen százalékértéke van a szerelmeteknek, mennyire vagytok összehangolódva szexuális téren és milyen hosszú kapcsolatra számíthattok.

Forrás: Thinkstock

2. Finger Scan Love Test – ujjlenyomat alapján

Két szkenner együttes használatával és egy hangfelismerő segítségével mindent megtudhatsz a szerelmedről.

3. AMA Love Test

Válasszatok ki egy-egy avatárt, majd egy 60 soros feleletválasztós teszt segítségével megtudhatjátok, hol tart a kapcsolatotok a bizalom, a boldogság és a szeretet területén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.