Köszöntsd romantikus manikűrrel a Valentin-napot!

manikűr Valentin nap Valentin-nap 2015 valentin 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tűzpiros köröm ugyan örök klasszikus, de néha beújíthatsz valamit, pláne most, Valentin-nap közeledtével!

Elérkezett a február, közeledik a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Ha ez alkalomból szeretnél egy igazán különleges manikűrt viselni, akkor készítsd el az alábbi mintát. Az ihletet a szinte mindenki által ismert amőbajáték adta.

Amire szükséged lesz:

alaplakk, pink, babarózsaszín, fekete és fehér körömlakkok, fedőlakk, pontozó, vékony hegyű ecset

Forrás: Esztergályos Viktória

Így készítsd el:

Az alaplakk teljes száradása után fesd ki a körmeid kétféle rózsaszínnel, a középső ujjad körmét pedig fehérrel. Vékony hegyű ecsettel fesd meg az amőbajáték négyzetrácsát a fehér alapszínre.
Pink körömlakkal kezdődik a játék, három apró pöttyöt fess közel egymáshoz, ezzel már felismerhető kezd lenni a szív, de finomításként egy vékony hegyű ecsettel még igazítsd ki a szívformát.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ugyanezzel a technikával készíts még két szívecskét, a háló többi részét pedig töltsd ki x-ekkel.
A többi körmöd akár hagyhatod szimplán is, de ha van kedved még díszítgetni, akkor a körömágyadhoz közel pontozóval pöttyözz ívesen.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezután nincs más dolgod, mint hogy a színes minták száradása után fedőlakkal ragyogóvá és tartóssá tedd a műved. Kellemes készülődést és szép ünnepet kívánok!

Bohókás manikűr hideg, téli napokrahttp://www.life.hu/trend/20150113-teli-manikur-igy-keszitsd-el-esztergalyos-viktoria-megmutatja.htmlSajnos ismét villámgyorsan elteltek az ünnepek, és csupán a januári cidri maradt nekünk, ezért úgy gondoltam, miért ne dobhatnánk fel a kedvünket egy igazán cuki manikűrrel? Trend--Elegáns manikűr télrehttp://www.life.hu/trend/20141111-vilagmarka-inspiralta-manikur-esztergalyos-viktoria-mukormos-igy-kesziti-el.htmlIgazán különleges manikűrt készítünk ma, ugyanis egy híres angol divatház ikonikus mintáját festjük fel a körmünkre. Egyszerű, mégis mutatós lesz a végeredmény.Trend--Így lesz szép és egészséges a körmöd /archivum/karacsony/20131212-japan-manikur-igy-lesz-szep-es-egeszseges-a-kormod-az-unnepekre.htmlA Life.hu most elárulja, hogyan lehet pár hét alatt szép és egészséges körmötök az ünnepekre egy egyszerű, otthon is alkalmazható eljárás segítségével. Karácsony[origo]Egészséges vagy? A körmödre van írva, így olvass a jelekbőlhttp://www.life.hu/horoszkop/20120802-egeszseges-vagy-a-kormodre-van-irva-igy-olvass-a-jelekbol.htmlAz alapos orvosi kivizsgálást semmi sem helyettesítheti, de ha tudsz olvasni a tested jelzéseiből, már következtethetsz arra, ha valamilyen egészségügyi problémád van. Például a körmeid állapota különösen árulkodó lehet.Horoszkóp[origo]Ragyogó, élénk tekintet apró sminktrükkökkel - Larion Oscar elárulta a titkokathttp://www.life.hu/trend/20150129-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-lesz-ragyogo-es-elenk-a-tekintet-sminktrukkokkel.htmlA kevés alvás, a stresszes időszak, a napfény nélküli téli hónapok a te bőrödön is nyomot hagynak? Sokszor érzed azt reggelente, hogy csak egy félórás sminkelés után tudsz embert varázsolni magadból? A ragyogó tekintetre az alvás az egyik legjobb módszer, ám Larion Oscar sminkmester megosztott még pár praktikus fortélyt a Life.hu-val. Trend--Tökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.