Tatár Csilla szexi kis fekete papírruhában vezeti A Dal elődöntőjét

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
Tatár Csilla Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2015 A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is a végtelen lábak és a hosszú combok a leghangsúlyosabbak A Dal élő adásában. Tatár Csilla egyszerűen gyönyörű!

Harsányi Levente már a műsor elején felhívta a figyelmet arra, hogy Csilla ruhája papírból készült. A dögös műsorvezető pedig hozzátette, hogy így most az egész adásban olyan lesz, mint egy mérges pulyka, mert nem tudja majd letenni a kezét, mivel szúrja majd a ruha.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Az alábbi videón pedig látható, hogyan készülnek fel a műsorvezetők az élő adásra:

1 perc és kezdődik élőben #adal az M1-en! #adal2015 #eurovision #hungary

A video posted by A Dal online (@adalonline) on

Mesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legszebb-sminkek-larion-oscar.htmlHiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.TrendOrigoLegalább 20 centi szőrtől szabadult meg Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150207-kim-kardashian-levagatta-a-hajat-uj-frizuraja-van-kanye-west-felesegenek.htmlA celeblány erre a hétre két világraszóló tettet tervezett, és szombat lévén kijelenthetjük, hogy mindkettőt sikerült teljesítenie. Vajon van okunk rettegni a holnaptól?TrendOrigoKivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruháihttp://www.life.hu/trend/20150206-rihanna-grammy-dijatadokon-viselt-legvadabb-ruhai.htmlRihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. TrendOrigoPucéran pózol egy kígyóval Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20150206-jennifer-lawrence-a-vanity-fairnek-pozolt-meztelenul-egy-kigyoval.htmlA 24 éves Oscar-díjas színésznő egy szál kígyóban pucérkodott. Nem semmi fotósorozatot készített róla a Vanity Fair.Trend--Blake Lively visszatér - Mario Testinóval dolgozik újrahttp://www.life.hu/trend/20150206-blake-lively-mario-testinoval-pozol-az-instagramra-toltotte-fel.htmlBlake Lively visszatért a rivaldafénybe, erről pedig Instagramján értesítette rajongóit.TrendOrigoSztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.