Ezt nem lehet könnyek nélkül kibírni! Megindító rövidfilm az örökbefogadásról

örökbefogadás iraki háború megható rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örökbefogadás népszerűsítésére létrejött rövidfilm egy árvaházban játszódik. Igaz történet ihlette.

Örökbefogadás itthon

Hogyan működik az örökbefogadás Magyarországon? A témával a Life.hu is foglalkozott, olvasd el cikkünket ITT!

Szívszorító alkotásra bukkantunk. A Chalk (magyarul: kréta) címet viselő díjnyertes alkotást Navin Kumar rendezte és igaz történeten alapul, amely az iraki háborúhoz kapcsolódik. A főszereplő egy árvaházi kisfiú. Szavak helyett azonban beszéljen ez a tényleg megható filmecske:

Sztárok, akik az örökbefogadás mellett döntöttek

Sandra Bullock, Nicole Kidman - csak néhány példa a sztárvilágból, akik az örökbefogadás mellett döntöttek. Kattints IDE a részletekért!

Meztelenül a gyerek előtt – Csináld! Vagy mégse? http://www.life.hu/csalad/20150129-meztelenkedunk-a-gyerek-elott-vagy-inkabb-ne.html Számos gyerekes családban felmerül a kérdés: jó, ha a gyerek meztelenül látja a szüleit vagy sem? Vannak, akik úgy vélekednek, nem természetes, ha a kicsik rányitnak a felnőttekre fürdés vagy öltözködés közben, míg a szabadabb elvűek szerint a testiség a természet része, így semmiféle takargatnivaló nincs a meztelen emberi testen. Lássuk, mit mondanak erről a szakértők. Család -- Mégsem kislányt vár Jessica Biel és Justin Timberlake? http://www.life.hu/csalad/20150207-jessica-biel-es-justin-timberlake-elso-gyermekuket-varjak-nem-tudni-kislany-lesz-e.html A mindenórás Jessica Biel a minap egy kék ajándékcsomaggal libbent ki egy üzletből, ez pedig rögtön arra engedte következtetni a világot, hogy a sztárpár valójan kisfiút vár. Család -- Elolvadunk! Gerard Piqué bemutatta a világnak Shakirával közös újszülött babáját http://www.life.hu/csalad/20150206-elso-foto-gerard-pique-es-shakira-masodik-gyerekerol-sasharol.html Egy hete tudtuk meg, hogy megszületett Shakira és szuperszexi focista párja, Gerard Piqué második gyereke, Sasha. A kicsit most édesapja mutatta be a nagyvilágnak. Család -- Már gyermekkorában sztárként tündökölt Tóth Gabi http://www.life.hu/csalad/20150206-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-megmutatta-kislanykori-fotojat.html Az X-Faktor mentora már 9 évesen sejtette, mi vár rá a jövőben, hiszen kis barátnőjével mikrofonba tolták az éneklést, akár az igazi világsztárok. Család -- Ezért álmodunk rosszat - videó http://www.life.hu/csalad/20150203-a-kisdumasok-az-almokrol-beszelnek.html Mikor szoktunk álmodni? Miről álmodnak a Kisdumások? Mitől álmodhat rosszat az ember? És mi volt a legfurcsább álmuk a Kisdumásoknak? Mindent elárultak nekünk. Család Thinkstock Nincs több remény? Családja már búcsúzik Bobbi Kristina Browntól http://www.life.hu/csalad/20150205-whitney-houston-es-bobby-brown-lanyatol-bobbi-kristina-browntol-bucsuzik-a-csalad.html Whitney Houston és Bobby Brown lányától, Kristinától a családtagok búcsúztak a kórházban. A fiatalt hétvégén eszméletlen állapotban találták meg fürdőkádjában. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.