Megszületett az olimpikon gyermeke – kisfiúnak adott életet Vörös Zsuzsanna

Születés olimpiai bajnok kisfiú gyermek öttusázó Vörös Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok öttusázónk kisfia, Áron hétfőn született meg.

Édesanya lett Vörös Zsuzsanna. "Áronka egészséges, mindketten jól vagyunk. A kisfiam 56 centiméterrel, 3780 grammal érkezett meg február 9-én" - mondta a mob.hu-nak a magyar öttusasport egyetlen olimpiai aranyérmes női versenyzője – írja az Origo.

Vörös Zsuzsanna 2004-ben, Athénban lett olimpiai bajnok. Sydneyben a 15., Pekingben a 20. helyen végzett. 2010-ben vonult vissza, utána a székesfehérvári Alba Volán öttusaedzője lett, most a csapat szakosztály-igazgatója. A Magyar Öttusa Szövetség alelnöke, 2012-től a MOB sportolói bizottságának a tagja.

Ikerpár született, egy év eltéréssel http://www.life.hu/csalad/20150211-ikerpar-szuletett-egy-ev-elteressel.htmlA Bukarestben idén januárban született csecsemőnek tavaly novemberben született ikertestvére van. CsaládThinkstockÍgy néz ki Christina Aguilera szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20150211-igy-nez-ki-christina-aguilera-szules-utan.htmlChristina Aguilera megmutatta bombatestét - szülés után. Család--Kétszáz éve nem volt lánygyerek a családban, aztán rájöttek a "módszerre"http://www.life.hu/csalad/20150210-ketszaz-ev-ota-eloszor-szuletett-a-lawrie-csaladba-lany.htmlNagyon különleges nap jött el a Lawrie család életében: októberben megszületett Myla, aki 1809 óta az első lány a családban. CsaládThinkstockEz a kislány nagyon nem akar testvért - Íme, a reakciója a baba érkezésérehttp://www.life.hu/csalad/20150210-nem-akar-testvert-a-kislany-hatalmas-hisztiben-tor-ki.htmlMit csinál egy kislány, ha nagyon nem szeretné, hogy megérkezzen a kistesó? Egy apuka levideózta kétéves lánya reakcióját a bejelentésre: hamarosan hazahozzák a kórházból a babát. CsaládOrigoEzt nem lehet könnyek nélkül kibírni! Megindító rövidfilm az örökbefogadásrólhttp://www.life.hu/csalad/20150209-az-orokbefogadasrol-szolo-chalk-cimu-rovidfilm-nagyon-meghato.htmlAz örökbefogadás népszerűsítésére létrejött rövidfilm egy árvaházban játszódik. Igaz történet ihlette.CsaládOrigoMeztelenül a gyerek előtt – Csináld! Vagy mégse?http://www.life.hu/csalad/20150129-meztelenkedunk-a-gyerek-elott-vagy-inkabb-ne.htmlSzámos gyerekes családban felmerül a kérdés: jó, ha a gyerek meztelenül látja a szüleit vagy sem? Vannak, akik úgy vélekednek, nem természetes, ha a kicsik rányitnak a felnőttekre fürdés vagy öltözködés közben, míg a szabadabb elvűek szerint a testiség a természet része, így semmiféle takargatnivaló nincs a meztelen emberi testen. Lássuk, mit mondanak erről a szakértők.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.