Alexander Wang divatbemutatójára vitték szülei a kis North Westet, de a kisgyerek úgy tűnik, nem élvezte annyira a dizájnerdarabokat, mint trendőrült szülei. 

A 18 hónapos kislányt szemmel láthatóan nem nyűgözte le a show, olyannyira nem, hogy hiába fogta anyucija az ölébe, hatalmas hisztit csapott. Persze, North West így is nemsokára gyerekdivat-diktátorrá válik, szülei szemmel láthatóan sokat adnak a csöppség outfitjére, sőt, ha tehetik, magukhoz is öltöztetik. 

Forrás: AFP

 

Hollywood legtrendibb sztárgyermekei
Híres papával és mamával a gyerek is csak híres lehet - a világhírrel pedig megfelelő öltözködés is jár, hiszen árgus szemek figyelik a család minden lépését. Annál nagyobb botrányt pedig ki tudna elképzelni, minthogy valamelyik celebgyerek kitérdelt mackóalsóban indul a játszótérre... Korábbi cikkünkben összeszedük, hogy kik azok a sztárcsemeték, akik már pár éves koruktól diktálják a divatot

 

György herceg volt a legstílusosabb fiú baba 2014-ben
Azon meg sem lepődünk, hogy György herceg lett magasan a legstílusosabb kisfiú a sztárbébik között a múlt évben. Hogy kik szerepelnek még a menőségi listán, azt ITT olvashatod el.