Mélyen dekoltált, szuperminiben vezette a ValóVilág párbaját Lilu

Forrás: Istvan Ruff -
VV Edina VV Laci ValóVilág 7 Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a ValóVilág vasárnap esti párbajában Edina és Laci összecsapására koncentráltunk, azért nem mennénk el szó nélkül Lilu ruhája mellett sem. 

Lilu és Istenes Bence csipkelődésével indult a VV7 vasárnap esti összefoglalója. Istenes Bence megjegyezte, hogy öltözéke alapján a műsorvezetőtársának is a villában a helye, mert "mindent" kirakott. Szerintünk azért nem mindent, de tény, hogy talán a tőle megszokottól kicsit mélyebben dekoltált volt a ruhácskája.

Forrás: Istvan Ruff

Kevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villából

Ha kíváncsi vagy a baróti lány legjobb pillanataira, EZT a cikkünket olvasd el, összeszedtük azokat.

Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoÁrpa Attila a VV7-ről: "Jobb lenne, ha nem létezne"http://www.life.hu/bulvar/20150215-arpa-attila-azt-mondja-jobb-lenne-ha-a-valovilag7-nem-letezne.htmlA ValóVilág első szériájának producere ma már teljesen elhatárolódik a valóságshow-tól. Igaz, ezzel már évek óta így van. TV + Bulvár--Kero: "Őszinte leszek: egy éven keresztül voltam részeg"http://www.life.hu/bulvar/20150214-a-rising-star-szigoru-itesze-kerenyi-miklos-gabor-a-hal-a-tortanban-meselt-arrol-miert-nem-lett.htmlKellemes öniróniával mesélte el Kerényi Miklós Gábor, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. TV + Bulvár--Szexi fotójával forrósítja fel a pénteket VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-vv-eva-fehernemus-fotot-posztolt-a-facebookjara.htmlMindenki megnyugodhat, ma sem maradunk Baukó Éva szexi fotója nélkül. A BeleValó műsorvezetőjének nincs oka panaszra, a közel két éve tartó absztinencia meghozta a gyümölcsét: bombaformában van.TV + BulvárOrigoPszichiáter kezeli Hujber Ferithttp://www.life.hu/bulvar/20150213-hujber-ferenc-szineszt-pszichiater-kezeli.htmlA színésznek szakember segít feldolgozni a betegségéből fakadó lelki problémákat. Hujber Feri elhatározta, megpróbálja leküzdeni káros szenvedélyeit. TV + Bulvár--Visszaéltek Demcsák Zsuzsa gyermekei képmásával - "Gyalázat, amit a bulvár sajtó művel"http://www.life.hu/bulvar/20150205-demcsak-zsuzsa-facebook-bejegyzesben-irta-le-hogy-mit-gondol-a-bulvarsajto-mukodesenek-egy-reszerol.htmlEgyre-másra akadnak ki a televíziós világ szereplői ugyanarra a heti sztármagazinra. Tatár Csilla után Demcsák Zsuzsa is szót emelt a magánszféra védelme érdekében.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.