17 kilót fogyott Molnár Anikó - csodás átalakulás

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
betegség Nagy Ő fogyás Molnár Anikó egészség szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot: Anikó a Facebook oldalán posztolt fotója azt bizonyítja, hogy érdemes.

Mi a titok? Az egykori Nagy Ő ezt is megosztja rajongóival:

"Eddig -17 kiló. Még 7 és kényelmes lesz a régi gatyám. El sem hiszem... A titok: semmi, ami cukorral végződik, semmi hús, étvágycsökkentő és HIT! Köszönöm!!! – hálás."

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

A sikeres fogyás csak továbbnövelte rajongói lelkesedését, leglábbis a fotó alatti kommentekből ez derül ki:

"Anikó, gratula. A sok köpködős egyéneknek üzenem, hogy na ugye?"

"De ügyi vagy és nagyon jól áll!"

"Gratulálok. Csinosabb vagy és hozzá igaz állat barát."

"Ügyes vagy, én nyavalyás 6kg-tól is képtelen vagyok megszabadulni..."

"Hoppáhoppá! Gratulálok"

Egy rajongója azonban az eddig hangoztatott plus-size modellkarrier után érdeklődött, és tényleg, minket is érdekel, hogy mi okozta megint a nagy fordulatot. Anikó testsúlya, hízása - fogyása ugyanis évek óta fókuszban van. Hol zsírleszívásról jönnek a hírek, hol ducikarrierjéről számol be a sajtó. Hol arról suttognak, hogy hízásából is pénzt csinálna a Nagy Ő és hogy 85 kiló felett is megőrjíti a férfiakat, máskor drasztikus fogyókúrájáról szól a fáma.

Egy biztos, Anikó egyszemélyben képes megtestesíteni az összes olyan nő szenvedését, reménykedését és ideáit, akiket nem áldott meg a természet ultravékony sziluettel, és a karcsúság megőrzéséért tenniük kell. Sokat, és keserves a kilókkal vívott harc. Nem csoda, ha időnként a Nagy Ő is belefárad - na ekkor jöhetett a plus-size modellkedés gondolata. Mert az olyan természetes, "csak vállalni" kell a modellnek önmagát. De lehet mégsem annyira könnyű az önelfogadás, akkor se, ha férfiak ezrei vágyakoznak a gömbölyű idomok után.

Anikó most a fogyókúra mellett döntött megint. A fotó pedig önmagáért beszél.

/1502/Sz_ps201521213142

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.