Pánikszoba is lesz George és Amal Clooney új otthonában – Ám nem azért, amiért gondolnád!

Forrás: AFP/Mark Ralston -
bomba Pánikszoba ház luxus George Clooney otthon támadás tűz biztonság Amal Alamuddin kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, jól olvastad: az Oscar-díjas színész és emberi jogi ügyvéd felesége nem bíz semmit a véletlenre, ha a biztonságukról van szó. A források szerint meg is van rá az okuk.

George Clooney és Amal Alamuddin Clooney már múlt ősszel rátalált arra az angliai luxuskastélyra, ahol a hírek szerint házaséletük első két évét készülnek eltölteni – a Life.hu korábban ITT írt a nem mindennapi otthon paramétereiről.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ám ki gondolta volna, hogy a csónakházzal és könyvtárral is felszerelt ingatlanba pánikszobát is készülnek építtetni? A nyáron egybekelt sztárpár közeli forrása állítja, hogy a bomba-, tűz- és más támadások ellen is biztosított helyiségre nem az Oscar-díjas színésznek van szüksége, sokkal inkább ügyvéd feleségének.

Mrs. Clooney, a stílusikon

A Life.hu stylistokkal és stílustanácsadókkal elemezte ki George Clooney felesége gardróbját – a cikkért kattints ide!
Ház az üveghegyen vagy üvegház a hegyen? Ésszerű luxus kacsalábon forgó palota helyetthttp://www.life.hu/csalad/20141127-a-budai-hegyekben-talalhato-fahazat-rath-gabor-tervezte-es-epittette-kulonlegessege-hogy-a-falai.htmlA budai hegyekben megbúvó első hazai Fachwerk ház tökéletes lehetőséget ad a természet megfigyelésére és a vele való együttélésre. Tulajdonosa még Németországban szeretett bele ebbe a háztípusba és közel 10 év faépítészetben szerzett tapasztalattal építette meg az első ilyen jellegű házat Magyarországon. CsaládOrigoLuxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFPAmal Clooney lett 2014 legérdekesebb emberehttp://www.life.hu/news/20141216-george-clooney-felesege-amal-alamuddin-lett-2014-legerdekesebb-embere.htmlBarbara Walters amerikai újságíró és műsorvezető minden évben összeállítja a világ legérdekesebb embereit tartalmazó listáját, amelynek élére idén George Clooney gyönyörű felesége, Amal került.NewsAFPKim Kardashian új otthona egy dollármilliós megagiga luxuskastély leszhttp://www.life.hu/csalad/20141231-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-otthona-egy-dollarmillios-luxuskastely-lesz.htmlRózsakert, mozi és szőlőültetvény - csak néhány finomság Kim Kardashian és Kanye West új otthonából, ahová hamarosan beköltözik a sztárpár.Család--Amal, Kendall és a többiek - 5 nő, aki divatikon lett 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141201-hiressegek-akik-nagyon-jol-oltoztek-2014-ben-amal-alamuddin-margot-robbie.html2014 sokaknak hírnevet hozott: szupermodell lett az első számú celeblány húgocskája, újabb szőke bombázó tűnt fel a hollywoodi istennők között, és a világ egyik legnagyobb szívtiprója is híressé tette frissen elvett feleségét. Tavaly még nem igazán tudtuk, kik ők, idén viszont róluk beszél a fél világ, és divatozni is szeretnek - lássuk, kik azok, akik Blake Lively és Olivia Palermo vetélytársai lesznek a vörös szőnyegen.TrendAFPVége a mézesheteknek: George Clooney neje, Amal már Athénban tárgyalhttp://www.life.hu/news/20141014-george-clooney-es-amal-clooney-naszutjanak-vege-a-feleseg-mar-athenban-targyal.htmlGeorge Clooney felesége, aki Amal Clooneyra változtatta a nevét, a nászút után már újra munkába állt: most épp a görög kormányt segíti az úgynevezett Elgin-márványok visszaszerzésében.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.