műsorvezetőnő gyermekvárás Gombos Edina várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre elköszön a nézőktől Gombos Edina, akinek szépen gömbölyödik a pocakja, így jelezve: itt az idő az anyaságra koncentrálni a megterhelő munka helyett. 

A várandósan is csinos műsorvezetőnő vesekőproblémái miatt pár hetet már kihagyott a munkából, ám most úgy tűnik, hosszabb időre távozik a képernyőről, hogy csak magára és a tavasszal születendő babára tudjon koncentrálni. A FEM3 TV-csatornán tehát nélkülöznünk kell őt egy darabig, és Edina számára sem könnyű a búcsú:

Forrás: http://tv2.hu

"Vegyes érzések kavarognak bennem, hiszen nagyon várom már a babázást, ugyanakkor nem könnyű befejezni a munkát, elköszönni a nézőktől, kollégáktól. Jövő péntektől indul a szülési szabadságom, biztosan furcsa lesz, hogy reggelente nem kell többet kapkodva készülődni, szöveget írni a szerkesztőségben, öltözködni, sminkelni... Már hangolódom az új, nyugodtabb életformámra, arra az időszakra, amit hamarosan egy édes kislegény fog bearanyozni!" - árulta el Edina a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.