Válását követően pszichológusra volt szüksége. Hatalmas fájdalmat okozott neki, amikor elhagyta három gyermekét és kilépett a családból. Most viszont Nagy Zsolt újra boldog: új párjával gyermeket várnak.

"A válásom kapcsán szükségem volt segítségre. Elhagytam a családom és ezt nagyon nehezen tudtam feldolgozni. (...) Nagyon sok idő kell ahhoz, hogy elpakolgassam magamban a problémákat. Azt a hatalmas fájdalmat, amikor elhagytam a három gyermekemet és kiléptem a családomból. A pszichológus adott kulcsokat, kínált megoldásokat, de nekem is dolgoznom kellett magamon. Ahhoz is időre volt szükségem, hogy végre úgy tudjak felkelni, nincs nehézlégzésem, nincsenek rémálmaim"magyarázta a Life.hu-nak Nagy Zsolt a Terápia című magyar sorozat második évadának bemutatóján.

📕👀

A photo posted by oltai kata (@oltaikata) on

A színész azóta ismét párra lelt és boldog. Új párja Oltai Kata művészettörténész és kurátor, akivel első közös gyermeküket várják. Életükbe a művészettörténész Instagram-oldalán pillanthatsz be.

Kicsoda Oltai Kata?

Oltai Katával 2012 januárjában készített interjút az Origo.hu. Akkor arról is mesélt, hogy mit érez, amikor csúnyán néznek rá a villamoson.

"Ha a barátaim megkérnek, hogy szerepeljek valamelyik projektjükben, akkor persze, megtisztelnek vele. De ez nem modellkedés. Egy olyan országban élünk, ahol ha te bőrnadrágot hordasz, meg göndör a hajad, akkor az különlegesnek számít. De ez nem az. Nem kellene annak lennie.

Miért, csúnyán néznek rád a villamoson?

Csúnyán nem, de reakciókat vált ki, ami külföldön például nincs. Szerintem a külsőnk irányított jelrendszer, kódrendszer millió kulturális toposszal, ezzel tudatosan játszani szórakoztató."