Betegesen sovány modell került a divatmagazinba – Bocsánatot kért a főszerkesztő

Forrás: Cover magazine -
felháborodás modell Twitter Facebook miniszter anorexia sovány dán kommentek beteg közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dán közösségi média egy emberként hördült fel a Cover magazin anorexiás modelljével készült fotósorozata láttán. A vitába maga a dán adóügyi miniszter is beszállt. A lap beismerte tévedését és elnézést kért.

Hatalmas közfelháborodást váltott ki a Cover nevű dán divatmagazin nemrég megjelent számának fotósorozata, amelyben a lap szerkesztői egy betegesen sovány modellt szerepeltettek.

Forrás: Cover magazine

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az egyik legádázabb pszichés betegség, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, amely nem egy gazellatestű modell életét és karrierjét döntötte romba - az anorexia nervosáról korábban ITT írt a Life.hu.
"Mint egy anorexiás giliszta" - A kommentelők szerint lassan elfogy Cinthya Dictator http://www.life.hu/bulvar/20150217-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-exbaratnoje-betegesen-vekony-volt-aki-anorexiasnak-titulalta.html Egyre aggasztóbban néz ki Cinthya Dictator. Olyannyira, hogy a közösségi oldalára feltett fotója alatt volt, aki anorexiásnak titulálta a lányt. TV + Bulvár -- Anorexiásra fogyott Sarka Kata?! http://www.life.hu/ez-zsir/20141223-sarka-kata-nagyon-lefogyott-a-facebookon-igy-velekednek-rola-rajongoi.html Hajdúné kétségkívül az egyik legszebb magyar híresség. Meg is tesz ezért mindent, ám rajongói szerint ezúttal kicsit túlzásba vitte a diétát. Ez Zsír! Origo Az új életmód gyógyította ki az anorexiából Antoniát http://www.life.hu/ez-zsir/20140107-az-instagramon-mutatta-be-anorexiabol-valo-felgyogyulasat-a-sved-kamaszlany-antonia-eriksson.html Antonia Eriksson Instagram fiókján keresztül mutatta be a világnak az anorexiától az egészséges életmódig vezető rögös útját. Ez Zsír! -- Ismét visszatértek a csontsovány modellek a kifutóra http://www.life.hu/ez-zsir/20140919-az-armani-divatbemutaton-a-milanoi-divatheten-csontsovany-modellek-leptek-fel.html Az Emporio Armani show-n a milánói divathéten jó néhány csont és bőr modell is szerepelt. A lesoványodott lányok látványa többeket sokkolt. Ez Zsír! -- Te jó ég! Angelina Jolie lábai már-már fájdalmasan soványak http://www.life.hu/drlife/20150211-angelina-jolie-ijesztoen-sovanyra-fogyott.html Innen is üzennénk Brad Pittnek, hogy sürgősen vigye el egy kiadós vacsorára szépséges feleségét, aki ha így halad, hamarosan el fog fogyni. Dr. Life -- Durva kommentáradat zúdult a Golden Globe betegesen sovány újságírónőjére http://www.life.hu/drlife/20150112-giuliana-rancic-ujsagirono-betegesen-sovany-alakjat-kritizaltak-a-2015-os-golden-globe-dijatadon.html Sült krumplival és szendviccsel kínálták a kommentelők az E! News betegesen sovány újságírónőjét, Giuliana Rancict. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.