Sarka Kata diéta szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata testsúlya állandó témája a magazinoknak és internetes portáloknak. A kétgyerekes anyukától sokszor hallottuk, mi mindent elkövet azért, hogy nádszálvékony maradjon, Facebook-oldalának kommentelői pedig rendre két táborra szakadnak. Rajongói szerint Kata gyönyörű, mások szerint azonban betegesen sovány. A szép celebnő most a Facebookján fejtette ki véleményét, és azt is elárulta, milyen számára a tökéletes test.

"Sokan kérdezitek, hogy mi motivál, miért csinálom, miért diétázom állandóan, miért nem adom már fel, miért megyek majdnem minden nap edzeni, így is jó, ahogy van... Milyen a számomra tökéletes alak? Amit a fotón láttok! (Nem, sajnos nem én vagyok!) Elhatároztam amikor 80 kiló voltam, hogy változtatok! Ez a cél, ez az én motivációs fotóm! Ha elgyengülök, akkor ránézek! Nem szeretem az anorexiás vékonyságot, nem szerettem, amikor duci voltam! Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - tette közzé Kata.

Azért neki sincs oka panaszra Forrás: Facebook/Péter Hajdú

Kata korábban a Facebookján is megmutatta fogyása történetét, azt is posztolta, miként nézett ki ducin, és arról ís írtunk, hogy Hajdú Péter is sokszor aggódott azért, mert túl vékony. Egy évvel ezelőtt, A nagy duettben minket lenyűgözött, ki is faggattuk, mi álomhasának a titka.

"Kövér vagyok és boldog" - Megdöbbentő sorok egy 40 éves nő blogjábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150221-joni-edelmann-blogjaban-arra-batoritja-a-noket-hogy-fogadjak-el-magukat-olyannak-amilyenek.htmlFogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Erre hívja fel internetes naplójában a figyelmet egy amerikai nő, Joni Edelmann. Az asszony túlsúllyal küzdött, később bombanővé fogyott, most pedig újra a molett nők táborát erősíti. Azt állítja, boldogabb, mint valaha. Ez Zsír!--Micsoda jó nő! Tolvai Reni bombázó letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-tolvai-reni-bombazo-lett-szexi-fotot-posztolt.htmlSokat küzdött korábban a pluszkilóival, de egy ideje igazán topformában van az egykori Megasztár-győztes, Tolvai Reni.Ez Zsír!OrigoNem tudunk betelni Horváth Évávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150221-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt-a-nyaralasarol.htmlTudjuk, hogy most volt, de képtelenek vagyunk kihagyni, hogy meg ne mutassuk nektek a műsorvezető legújabb fotóit. Gyönyörű helyen, gyönyörű nő. Ez Zsír!OrigoChili, te csodás! Csípős ételekkel fogyott 60 kilót túlsúlyos férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20150215-csipos-etelekkel-fogyott-60-kilot-a-ferfi.htmlSúlyos egészségügyi panaszai miatt döntött úgy Phil Zipser, hogy felveszi a harcot a plusz kilókkal. Bár extrém módját választotta ennek, neki, úgy tűnik, bevált.Ez Zsír!--Több mint 10 kilót fogyott Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141211-olah-ibolya-a-megasztar-felfedezettje-tobb-mint-10-kilot-fogyott.htmlÚjra kirobbanó formában van Oláh Ibolya. A TV2 Aktívjából nemcsak új daláról hallhattunk, hanem arról is, hogy ismét lefogyott.Ez Zsír!OrigoKockahasat villantott Liluhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141017-lilu-a-celeb-vagyok-beszeljuk-meg-musorvezetoje-megmutatta-tokeletes-kockahasat.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjének gyönyörű alakját már többször megcsodálhattuk, ám most úgy tűnik, a sok edzésnek köszönhetően a hasa minden eddiginél izmosabb lett. Ez Zsír!Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.