Tündéri gyermekkori képet posztolt kislányáról Madonna

Forrás: Faceboo.com/Madonna -
emlék majom gyermekkor Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdíva legidősebb gyermeke tavaly októberben töltötte be 18. életévét, a büszke anyuka viszont úgy gondolta, kicsit visszarepíti rajongóit az időben, és megutatja, milyen volt lánya kicsiként.

Ezt az édes gyermekkori fotót osztotta meg követőivel a Facebook oldalán Madonna. A majmos képhez az alábbi felirat társult: "And the Oscar for cuteness goes to Lola! How I miss my Preciosa! ‪#‎livingforlove‬" - Madonna.

Forrás: Faceboo.com/Madonna

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Lourdes sikeresen befejezte a középiskolát, valamint felvételt nyert ugyanarra a Michigani Egyetemre, ahová anno híres édesanyja is járt. Hogy miként fest most a dögös 18 éves kamaszlány, ide kattintva nézheted meg.

Madonna túl öreg a mai fiataloknak:

Madonna, aki közel 30 éven át uralta a zenei toplistákat, a BBC Radio 1 megítélése szerint túl öreg ahhoz, hogy a fiatal hallgatóik értékelni tudnák, ezért Living For Love című legújabb számát törölték a világ egyik legnagyobb és leghallgatottabb rádiócsatornájának lejátszási listájáról. A botrányról itt írtunk korábban.
Áldozatok, akik bátran küzdöttek támadójuk ellenhttp://www.life.hu/csalad/20150219-aldozatok-akik-batran-kuzdottek-tamadojuk-ellen.htmlVajon az áldozatoknak vissza kell támadniuk? Következő listánkban olyanok szerepelnek, akik képesek voltak harcolni saját magukért. CsaládThinkstockÍgy dolgozzák fel a gyerekek édesanyjuk halálos betegségéthttp://www.life.hu/csalad/20150210-igy-dolgozzak-fel-a-gyerekek-edesanyjuk-halalos-betegseget.htmlMi, felnőttek, szeretnénk megvédeni gyermekünket a halál realitásától és az ezzel együtt járó gyász terhétől. Úgy gondoljuk, túlságosan fiatalok, ártatlanok, törékenyek mindehhez. Valójában azonban egy halálos betegség és a halál az élet kikerülhetetlen része és nem megvédeni, hanem segíteni kell őket abban, hogy értelmi szintjüknek megfelelően megértsék azt, és hogy megbirkózhassanak a veszteséggel. Család--Íme, az igazság a fekete lyukakrólhttp://www.life.hu/csalad/20150217-a-kisdumasok-a-vilagurrol-beszelnek.htmlMi az a világűr? Léteznek földönkívüliek? Mit mondanál egy földönkívülinek? Mi az a fekete lyuk? És egyáltalán: miért nem esünk le a Földről? Gyerekszáj ellen nincs orvosság...CsaládOrigoA leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--Kisfia vagy kislánya születik másodjára Katalin hercegnőnek?http://www.life.hu/csalad/20150220-fia-vagy-lanya-lesz-masodjara-katalin-hercegnonek.htmlA királyi családban nagy öröm volt Katalin és Vilmos herceg első gyermekének világra jövetele. A kis György herceg már szépen cseperedik, és lassan megszületik a kistestvére is. Család--10 dolog, amit biztosan nem tudtál a kutyákrólhttp://www.life.hu/csalad/20150218-10-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal-a-kutyakrol.htmlAz ember legjobb barátja. Megérzi, ha rossz kedved van, ha örülsz valaminek, együtt örül veled. Ismer téged, de te vajon mennyire ismered őt? Habár minden kutya személyisége teljesen más, a következő 10 pont talán segíthet abban, hogy kicsit közelebb kerülhess szőrös kis barátodhoz.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.