Megunta a rövid hajat Szabó Zsófi? Ismét hosszú tincsekkel tündököl

Szabó Zsófi Tatár Csilla varrás hosszú haj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózás kedvéért változtatta meg frizuráját Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője néhány kép erejéig ismét hosszú hajjal tündököl.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szabó Zsófi pár napja még rövid hajjal, Tatár Csilla-hasonmásként pózolt. Most azonban régi külsejére váltott és hirtelen újra hosszú haja lett, na, persze természetesen egy beavatkozásnak köszönhetően.

„Már hónapok óta elkezdtem növeszteni, de mivel körülbelül háromszor olyan dús hajam van, mint másoknak, ezért nehéz volt és kényelmetlen. Egy hajhosszabbító stúdióval közösen kitaláltuk, hogy póthajat rakunk fel" – magyarázta Zsófi a Blikknek, akinek fejére fél kiló hajat varrtak.

Sztárok, akiket kár irigyelni a mesés hajzuhatagért

Ki ne irigyelte volna már valamelyik híresség hosszú, dús haját? Pedig az esetek többségében egyszerű fodrásztrükkről van szó, és nem természetes hajzuhatagról. Hogy mely sztárok élnek ezzel a trükkel, ITT olvashatod el.
"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigoÁlomszép modell volt a kis 16 éves Angie http://www.life.hu/trend/20150221-angelina-jolie-igy-pozol-modellkent-16-evesen.htmlAngelina Jolie-ról időről időre újabb és újabb képek kerülnek elő. A dögös színésznőről ezúttal most új fotókat láthatunk, mégpedig 16 éves korából. Wow! Trend--Pataki Ági: "Én nagyon örülnék, ha létezne a világon retusellenes mozgalom"http://www.life.hu/trend/20150222-pataki-agi-orulne-ha-letezne-a-vilagon-retusellenes-mozgalom.htmlA magazinok túlzott Photoshop használata a kezdetektől megosztotta a világot. Igaz, nem jobban, mint az, ha a világ legszebb nőiről retusálatlan képek kerülnek fel a világhálóra. D. Tóth Kriszta és Pataki Ági azt vallják, jó, ha egy ismert nő számítógépes javítások nélkül is vállalja arcát, ugyanis az önbizalmat ad az embereknek. TrendOrigoNőies és vagány ruhában vezette A Dalt Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20150222-noies-es-vagany-ruhaban-vezette-a-dalt-tatar-csilla.htmlA szombati A dal című zenés show egyik legüdítőbb jelensége Tatár Csilla volt. A stylistoknak sikerült az egyéniségéhez illő ruhát találniuk, amelyben remekül nézett ki. TrendOrigoBlake Lively visszatér - Mario Testinóval dolgozik újrahttp://www.life.hu/trend/20150206-blake-lively-mario-testinoval-pozol-az-instagramra-toltotte-fel.htmlBlake Lively visszatért a rivaldafénybe, erről pedig Instagramján értesítette rajongóit.TrendOrigoÍgy tündökölt Vajna Tímea és szépségkirálynője a Faust operabálonhttp://www.life.hu/trend/20150214-igy-tundokolt-vajna-timea-es-szepsegkiralynoje-a-faust-jotekonysagi-operabalon.htmlLuxusmárkákat viselt magán a szombati jótékonysági operabálon Vajna Timi. Andy Vajna feleségét a Miss Universe Hungary győztese, Kelemen Heni is elkísérte a rendezvényre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.