Kevés hajból dús sörény - Ezekkel a tippekkel garantált a hatás

Forrás: Thinkstock -
hajápolás frizura haj tippek kevés haj szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármit is teszel, sehogy sem sikerül a kevés hajadat dúsnak mutatni? Most eláruljuk, mit tegyél, hogy gyönyörű sörénnyel büszkélkedhess!

Válassz helyesen sampont!

Ha zsírosodásra hajlamos a hajad, akkor se válassz zsíros hajra való sampont, mert ezek a készítmények lelapítják a hajtövedet, és még kevesebbnek látszik a hajad. Rengeteg hajtőemelő sampon létezik, ezek közül válogass, sokkal dúsabbnak látszik majd tőle a frizurád.

Forrás: Thinkstock

El a kezekkel a hajvasalótól!

Ha mindenképp vasalni szeretnél, csak a végeken húzd végig, soha ne kezdd a tövénél, ugyanis "lenyalt" hatást kelthetsz vele.

Próbáld ki a hullámokat!

Akármilyen hosszú a hajad, egy-két hullám szuper volument kölcsönöz a frizurádnak, dúsabbnak tűnik tőle a haj. A besütögetés helyett válaszd a hajcsavarókat, segítségükkel még látványosabb lesz a változás, és nem törnek meg a hajvégek sem.

Íme, a duplavastag lófarok titka!

Takács Nóra megmutatja, hogyan lesz kétszer vastagabb a lófarkad. Próbáld ki!

Használj hajhabot!

Csodát tesz egy volumennövelő hajhab! Hajmosás után, nedves tincseidre vigyél fel egy adag habot, majd szárítsd meg, és máris dúsabbnak tűnik a hajad.

Forrás: Thinkstock

Rétegezz!

Szuper hajtőemelő trükk, ha lépcsőzetesre vágatod a félhosszú vagy hosszú hajadat. Ezzel a technikával úgy tűnhet, kétszer annyi hajad van.

Kerüld a fekete színt!

Egy kis világosítás jót tesz, ha nagyon sötét hajad van, ugyanis a sötét színektől még kevesebbnek tűnhet a haj. Néhány, pár árnyalattal világosabb tincs csodát tesz a frizuráddal!

Olaj bármilyen mennyiségben!

Az argánolajtól és a ricinusolajtól amellett, hogy fényes és puha lesz a hajad, a szálak is megerősödnek. Hetente többször készíts pakolást ezekből a könnyen beszerezhető olajokból.

Forrás: Thinkstock

Tegyél bele hajfánkot!

Ha szomorúnak érzed a vékony lófarkat, szerezz be egy hajfánkot, amivel máris úgy tűnhet, neked van a legdúsabb hajad a világon. Itt a trükk, hogy helyezd fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.