Végre! Először láthatjuk Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot kisbabájukkal!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
kisbaba Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először fotózták le a sztárpárt kisbabájukkal, ám a picit gondosan takarta az édesanyja. Nem baj, azért így is nagyon édesek együtt!

Blake-et és férjét a New York-i JKF reptéren kapták lencsevégre. Blake ismét ragyogóan festett, akárcsak végig a terhessége alatt, a babát pedig egy teveszínű takaró borította, hogy a fotósok még véletlenül se készíthessenek képeket róla. Hogy hogyan is festett a sztárcsalád, azt a Daily Mailen meg is nézheted, IDE kattintva!

Itt még a babavárás alatt a sztárpár Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

És hogy mi lett végül a kislány neve? Először a Violet név szivárgott ki, ám később a sármos apuka elmondta, a James lett a nyerő.

A legfurcsább magyar keresztnevek

A sztárpár fiúnevet adott kislányuknak, ám itthon is szeretnek a szülők igen érdekes keresztneveket választani gyermekeiknek. A legfurcsább magyar keresznevekről ITT olvashatsz.

Éljen, a világ összes édesanyja! Valami nagyon felemelő történt a Dolce & Gabbana bemutatójánhttp://www.life.hu/csalad/20150301-dolce-and-gabbana-divatbemutaton-edesanyak-es-lanyok-az-anyasagot-unneplik.htmlAz olasz férfiakat különleges kapcsolat fűzi az édesanyjukhoz - ezt mindenki tudja. A Dolce & Gabbana divatház 2015 őszén az édesanyákat és az anyaságot ünnepli. A kifutón a gyönyörű nők mellett csodaszép kislányok mutatták be a kollekció darabjait. És: ne feledkezz meg a részletekről sem!Család--Félmeztelen fotót posztolt lányáról, Dakota Johnsonról Melanie Griffithhttp://www.life.hu/csalad/20150228-melanie-griffith-felmeztelen-kepet-posztolt-lanyarol-dakota-johnsonrol.htmlHa Melanie Griffith nem egy gyerekkori képet tett volna ki lányairól, hanem egy olyat, ami a napokban készült Dakotáról, akkor sem láthattunk volna semmi olyat, amit A szürke ötven árnyalata moziban ne néztünk volna végig...CsaládOrigoCuki családi fotót posztolt Caramel: Sophie fél éves letthttp://www.life.hu/csalad/20150228-molnar-ferenc-caramel-kislanya-sophie-fel-eves-lett.htmlSzerencsére a The Voice korábbi mentora nem rejtegeti tündéri gyermekét. Most, hogy a kis Sophie fél éves lett, a büszke apuka újabb édes képet posztolt.Család--A legtehetségesebb celebcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150213-a-legtehetsegesebb-celebcsaladok.htmlÁllítólag a legtöbb famíliában van legalább egy tehetséges ember. Vannak azonban olyan családok, ahol a tálentum lépten-nyomon felbukkan. Íme, 13 olyan celebcsalád, ahol bebizonyosodott: a tehetség családi örökség.Család--Híres szülők, akiknek nem éppen rózsás a kapcsolatuk gyermekeikkelhttp://www.life.hu/csalad/20150225-hires-szulok-akiknek-nem-eppen-rozsas-a-kapcsolatuk-gyermekeikkel.htmlEgy hírességnek nem szokásos problémái vannak: a soha véget nem érő botrányok, feljelentések, valamint az alkohol- és drogfüggőség miatt elterjedt egy sztereotípia, miszerint a celebek kicsapongó életmódot élnek és mindent kipróbálnak, amit csak az élet kínál. Vajon ez lenne a probléma gyökere? Következzenek a legrosszabb szülő-gyerek kapcsolatok!CsaládOrigoIgazi kis gyerekparadicsom épül North Westnek a Kardashian-West luxusbirtokonhttp://www.life.hu/csalad/20150226-hatalmas-jatszoteret-epitenek-north-westnek-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonukban.htmlA sztárpár nem ismer tréfát, ha kislányukról, Northról van szó. Nézd meg, micsoda játszóteret építenek a kétéves csöppségnek!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.