Benzinkútnál született a baba - 20 perc alatt vezették le a mentők a szülést

Forrás: Thinkstock -
mentő baba benzinkút szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda hajnalban riasztották a mentőket egy benzinkúthoz. Egy kismama és férje éppen a kórház felé tartott, de beindult a szülés. 

Százhalombattáról riasztották a mentőket, mikor a kismamánál annyira felgyorsult a szülési folyamat, hogy a kórház felé tartva félre kellett állni a kocsival, és segítséget hívni. A helyszínre Százhalombattáról és Érdről érkező mentők a kismamát azonnal a mentőautóba fektették, ahol a mentőtiszt és csapata a hordágyon vezette le a szülést. Mindössze 20 perc alatt jött világra az egészséges kisfiú.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A babát és a kismamát kórházba szállították a benzinkútnál levezérelt szülés után.

Katalin hercegnét kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/drlife/20150302-a-terhes-katalin-hercegnet-eros-fajdalmai-miatt-korhazba-szallitottak.htmlA hét hónapos terhes Katalint erős alhasi fájalmak miatt kórházba vitték. Aggódott, hogy születendő gyerekével valami baj van. Dr. Life--Lehet, hogy gyógyítható lesz a leghalálosabb rákfajtahttp://www.life.hu/drlife/20150227-platina-terapiaval-kezelheto-lehet-a-hasnyalmirigyrak.htmlKivételes eredményeket értek el tudósok platina alapú terápiával a leghalálosabb rákfajta kezelésében. Jelenleg a hasnyálmirigyrákkal küzdő betegek mindössze egy százaléka éli túl a betegséget, a kutatás eredményeként megnőhet ez a szám. Dr. LifeThinkstockGyógyító selyem - átszőheti az életethttp://www.life.hu/drlife/20150303-a-hernyoselyem-gyogyitani-tud.htmlLeheletfinom kelmeként már rég meghódította a női szíveket, az azonban újdonság, hogy a hernyóselyem nemcsak természetes, szinte élő, lélegző anyag, de különleges gyógyhatásai is vannak. Dr. Life--Életmentő műtéteken esett át Schuster Lórihttp://www.life.hu/drlife/20150304-schuster-lori-a-p-mobil-legendas-zenesze-eletmento-muteten-esett-at-vastagbelrakja-miatt.htmlA P. Mobil legendás zenésze egy éve szembesült azzal, hogy vastagbélrákja van, ezért kellett a műtéti beavatkozás.Dr. LifeOrigoVaginasorsok a nagyvilágban - mitől függ, hogy trendi műtét vagy csiklócsonkítás vár rád?http://www.life.hu/drlife/20150302-a-vagina-sorsa-attol-fugg-hol-szulettel.htmlA vaginád sorsa tényleg attól függ, hogy hol születtél? Míg a Föld bizonyos pontjain soha nem látott méreteket öltöttek a vaginaszépítést szolgáló műtétek sora, más földrajzi helyeken és kultúrában a vaginára fájdalom és brutális csonkítás vár. Dr. LifeThinkstockÍzületkímélő tippek – nem ciki a tavaszi kesztyűhttp://www.life.hu/drlife/20150216-izuletkimelo-mozgasformak-es-tippek-trukkok-a-mindennapi-eletben-izuleteink-vedelmehez.htmlBár odakint egyre többet süt a nap, nem szabad megfeledkezni arról, hogy bizony még hideg van, így fontos, hogy rétegesen öltözzünk fel. A sapka, sál, kesztyű nem szégyen, sőt, a ruha alatt az ízületvédő eszközök sem látszanak, így nyugodtan viselhetjük őket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.