Így tartja magát fitten Gianni – tutti tippek az olasz amorózótól

Forrás: Merlin Communications -
hajhullás Gianni Annoni fittség egészséges életmód konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény edzésbe kezdett az utóbbi időben Gianni Annoni. A hölgyek kedvence 40 felett rájött, hogy ideje jobban odafigyelni az egészséges életmódra és arra, hogy fitten tartsa magát.

Bár Gianni Bár fiatalkorában versenyszerűen sportolt, az utóbbi időben ezt elhanyagolta, amiről részben eddigi 7 térdműtétje is tehet. Ám nemrég személyi edzőt fogadott, aki nemcsak Gianni testét hozta formába, de arra is felhívta a figyelmét, hogy a sportnak milyen veszélyei lehetnek.

„Sándor Csabival, az edzőmmel fél éve dolgozunk azon, hogy egy igazi izompacsirtát faragjon belőlem. Na jó, csak viccelek, tudom, hogy óriási izmaim nem lesznek, azonban azt már érzem magamon, hogy mióta edzek, sokkal nagyobb a teherbírásom és jobban is tetszem magamnak, meg természetesen a hölgyeknek is. Az pedig, hogy még nem vagyok izompacsirta, kizárólag azon múlik, hogy van, amikor a munka miatt nem tudok az edzőterembe eljutni" – meséli nevetve Gianni. „Persze azért igen fontos, hogy mindezt körültekintően kell csinálni. Néhány hete kicsit jobban hullik a hajam, amiről Csabival, az edzőmmel is beszéltem, aki elmondta, hogy a sport hatására emelkedik tesztoszteron szintem, ami negatívan hat a hajhagymákra, ezért ajánlott egy koffeines sampont, ami ellensúlyozza a tesztoszteron negatív hatását" – meséli Gianni.

Most pedig következzen Gianni top 3 gyakorlata, amivel formában tartja a testét:

Guggolás: nemcsak a törzsünket egyenesíti, de a farizmokat és a combot is igazán hatékonyan erősíthetjük ezzel a gyakorlattal.

Forrás: Merlin Communications

Megvalósítás: Állj vállszélességnél kicsit szélesebb terpeszbe és igyekezz minél lejjebb menni úgy, hogy közben ne dőlj előre és a térded se mozduljon befelé.

Állva vállból nyomás: Gyakorlat a váll és a tricepsz fejlesztésére.

Forrás: Merlin Communications

Megvalósítás: Állva, nagyon feszes háttal végezzük a gyakorlatot, ügyelve arra, hogy ne alakuljon ki gerincprobléma.

Lábemelés hasból: Gyakorlat az izmos has kialakításáért.

Forrás: Merlin Communications

Megvalósítás: Egyenes háttal, szabályosan emeljük lábunkat úgy, hogy közben megtartjuk könyökünket is a kapaszkodás közben.

Forró fotó! Hatalmasat terpesztett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150227-bodi-sylvi-modell-hatalmasat-terpesztett-rudtanc-kozben.htmlHosszú kihagyás után újra rúdra pattant Bódi Sylvi és megmutatta, semmit nem felejtett el a rúdtánc-edzésekből. A képet elnézve tényleg nem semmi a csaj!Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huAndor Éva különleges tornával edzi magát a teherbe esésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150227-andor-eva-a-tv2-hiradosa-termekenyseget-segito-tornaval-edzi-magat-a-teherbeesesre.htmlA TV2 csinos híradósa a kemény edzésekről termékenység-fokozó tornára váltott, amely segíti majd abban, hogy teherbe essen.Ez Zsír!--Sarka Kata és Vajna Timi is tudja, mi kell a tökéletes testhez - Magyar celebek BodyArt óráján jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150212-sarka-kata-dekotazsa-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-aszanaja-vajna-timi-vadlija-vitte-primet-a.htmlSarka Kata dekoltázsa és Kulcsár Edina ászanája vitte a prímet a budai szalon BodyArt bemutató óráján, ahol volt pucsítás és izzadás, és persze gyönyörű magyar celebek. Ez Zsír!OrigoIlyen tested is lehet 50 évesen - Elle Macpherson a világ legdögösebb ötvenesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150305-elle-macpherson-modell-teste-otven-evesen-is-tokeletes.htmlSosem volt kérdés, miért kapta Elle Macpherson a The Body, azaz A Test becenevet. Nézz csak rá! Elképesztően néz ki bikiniben a szupermodell. Ez Zsír!NorthfotoNeked mit lát a harmadik szemed? Fényesítsd ki jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20150227-jogaiskola-a-jogaklikkel-mire-jo-a-harmadik-szem.htmlFejfájás, látászavarok, rövidlátás, orrdugulás, homlok- vagy arcüreg-gyulladás, hormonháztartással kapcsolatos problémák – ha ezek közül valamelyik jellemző rád, érdemes tudatosan dolgoznod a harmadik szem csakrádon, mert lehet, hogy ez a fontos energiaközpont kibillent az egyensúlyából. Akkor is olvass tovább, ha gyakran úgy érzed, nem jó helyen vagy, nem azt csinálod, amire születtél és ez feszültséget okoz benned. Ez Zsír!ThinkstockÖt dolog, amit nem tudtál a gluténrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-ot-dolog-amit-nem-tudtal-a-glutenrol.htmlMég mindig töretlen népszerűségnek örvend a gluténmentes étrend, pedig sokan nem tudják, miért is jó vagy nem jó az, ha egy étel gluténmentes. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.