Kemény edzésbe kezdett az utóbbi időben Gianni Annoni. A hölgyek kedvence 40 felett rájött, hogy ideje jobban odafigyelni az egészséges életmódra és arra, hogy fitten tartsa magát.

Bár Gianni Bár fiatalkorában versenyszerűen sportolt, az utóbbi időben ezt elhanyagolta, amiről részben eddigi 7 térdműtétje is tehet. Ám nemrég személyi edzőt fogadott, aki nemcsak Gianni testét hozta formába, de arra is felhívta a figyelmét, hogy a sportnak milyen veszélyei lehetnek.

„Sándor Csabival, az edzőmmel fél éve dolgozunk azon, hogy egy igazi izompacsirtát faragjon belőlem. Na jó, csak viccelek, tudom, hogy óriási izmaim nem lesznek, azonban azt már érzem magamon, hogy mióta edzek, sokkal nagyobb a teherbírásom és jobban is tetszem magamnak, meg természetesen a hölgyeknek is. Az pedig, hogy még nem vagyok izompacsirta, kizárólag azon múlik, hogy van, amikor a munka miatt nem tudok az edzőterembe eljutni" – meséli nevetve Gianni. „Persze azért igen fontos, hogy mindezt körültekintően kell csinálni. Néhány hete kicsit jobban hullik a hajam, amiről Csabival, az edzőmmel is beszéltem, aki elmondta, hogy a sport hatására emelkedik tesztoszteron szintem, ami negatívan hat a hajhagymákra, ezért ajánlott egy koffeines sampont, ami ellensúlyozza a tesztoszteron negatív hatását" – meséli Gianni.

Most pedig következzen Gianni top 3 gyakorlata, amivel formában tartja a testét:

Guggolás: nemcsak a törzsünket egyenesíti, de a farizmokat és a combot is igazán hatékonyan erősíthetjük ezzel a gyakorlattal.

Forrás: Merlin Communications

Megvalósítás: Állj vállszélességnél kicsit szélesebb terpeszbe és igyekezz minél lejjebb menni úgy, hogy közben ne dőlj előre és a térded se mozduljon befelé.

Állva vállból nyomás: Gyakorlat a váll és a tricepsz fejlesztésére.

Forrás: Merlin Communications

Megvalósítás: Állva, nagyon feszes háttal végezzük a gyakorlatot, ügyelve arra, hogy ne alakuljon ki gerincprobléma.

Lábemelés hasból: Gyakorlat az izmos has kialakításáért.

Forrás: Merlin Communications

Megvalósítás: Egyenes háttal, szabályosan emeljük lábunkat úgy, hogy közben megtartjuk könyökünket is a kapaszkodás közben.