fashion week Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbújtak a nap első sugarai, jöhet végre az igazi tavasz. Ma egy igazán jópofa, színes kiegészítőt hoztam Nektek, ez pedig a kalap. 

Nem modnom, hogy minden szettet fel lehet vele dobni, mert van amihez nem passzol, viszont amihez illik, azt tényleg nagyon vagánnyá, egyedivé varázsolja. Nézd meg ITT, hogyan viselheted úgy, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.

Hogyan legyek jó nő? Hódítsd csodaszép zöld sminkkel!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150305-takacs-nora-zold-sminket-keszit.htmlA zöldes árnyalatok gyönyörűen kiemelik a tekintetet, próbáld ki még ma!Hogyan legyek jó nőHogyan legyek jó nő? Isteni sütemény összesen két hozzávalóbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150303-takacs-nora-juharszirupos-sutemenyt-keszit.htmlTudtad, hogy mindössze két összetevőből is lehet finom édességet készíteni? Próbáld ki bátran!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Isteni sütemény összesen két hozzávalóbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150303-takacs-nora-juharszirupos-sutemenyt-keszit.htmlTudtad, hogy mindössze két összetevőből is lehet finom édességet készíteni? Próbáld ki bátran!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Isteni sütemény összesen két hozzávalóbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150303-takacs-nora-juharszirupos-sutemenyt-keszit.htmlTudtad, hogy mindössze két összetevőből is lehet finom édességet készíteni? Próbáld ki bátran!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő videó: Mire való a gomb? Fülbevaló tárolására!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150226-hogyan-legyek-jo-no-praktikus-ekszertarolas-gombokra-feltuzott-fulbevalokkal.htmlMi mindenre jó egy gomb! Tudtad, hogy ékszertartót is csinálhatsz belőle? Na, erre varrjál gombot! :-)Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Látványos felüdülés az ajkadnakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150225-hogyan-legyek-jo-no-latvanyos-feludules-az-ajkadnak-termeszetes-ajakbalzsammal.htmlNincs is jobb, mint a természetes alapanyagokból álló, finom illatú ajakbalzsamok, amiket ráadásul te magad is elkészíthetsz otthon.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.