Bréking! Kim Kardashian és Jared Leto is kiszőkült

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian divatbemutató Párizs Divathét haj hidrogénszőke szőke Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyeletes celeblány és az átváltozóművészként elhíresült énekes-zenész is kihidrogénezett tincsekkel zárta a hetet.

Ki gondolta volna, hogy éppen a hajuk lesz az egyetlen közös dolog Kim Kardashianban és Jared Letóban?

Forrás: Northfoto

Kedvenc amerikai valóságshow-sztárunk Lanvin párizsi divatbemutatóján mutatta meg rövidebbre vágott, szőkére festett haját, amelynek hála a külföldi sajtóorgánumok máris ráaggatták a Kardashian Barbie nevet. Mindeközben a nemrég hosszú hajától és szakállától is megvált Jared Leto is színre lépett a Balmain divatshow-n újdonsült, kihidrogénezett tincseivel. Szerinted melyiküknek sikerült jobban az átváltozás?

Kim Kardashian vagy Jared Leto a jobb szőkén?

Biztos, hogy Jared Leto és Lupita Nyong'o nem egy pár? Nézd, milyen helyesek!http://www.life.hu/intim/20150129-jared-leto-es-lupita-nyongo-olyan-mintha-egyutt-jarna-az-alabbi-fotok-alapjan.htmlAz Oscar-díjas sztárokat már egy évvel ezelőtt is összeboronálták, miután egyre több eseményen látták őket, amint egymás társaságát élvezik. Idén a SAG Awardson ismét meghitten összebújtak. Mutatunk 3 fotót, amely bizonyítja, milyen szépek együtt!Intim--Szőke vagy? Vagy barna? Most megtudhatod, mit árul el rólad a hajszíned másoknakhttp://www.life.hu/trend/20141228-mit-arul-el-a-szoke-barna-voros-vagy-fekete-hajszin-a-szemelyisegrol.htmlDögös vörös, szőke ciklon vagy fekete démon? Ezeket a jól berögzött sztereotípiákat mindannyian ismerjük, kérdés, hogy van-e valóságalapjuk. Még mielőtt befestetnéd a hajad, tudd meg, mit üzensz a hajszíneddel a világnak.TrendOrigoBotrány! Kim Kardashian gyereke csak kiegészítő? - Sharone Osbourne teljesen kiakadthttp://www.life.hu/csalad/20150304-sharon-osbourne-kiakadt-kim-kardashianra-hogy-igazi-szorbe-oltoztette-north-westet.htmlSharon Osbourne teljesen kiakadt, mikor meglátta, Kim Kardashian 18 hónapos kislányát igazi szőrmébe öltöztette. Család--Kim Kardashian olyan testrészt talált a testén, amit idén még nem villantott kihttp://www.life.hu/news/20150228-kim-kardashian-kinyujtotta-a-nyelvet-olyan-testreszt-talalt-amit-nem-villantott-meg.htmlKanye West kedves neje, aki hétről hétre megvillant valamit, ami lassacskán már senkit sem érdekel, most a nyelvével operál.News--Keresztes Ildikó rövid szőke hajra váltott Erdélybenhttp://www.life.hu/trend/20141216-keresztes-ildiko-haja-szoke-rovid-lett-erdelyben.htmlKeresztes Ildikó szülővárosában, Marosvásárhelyen ült be a fodrászszékbe, hogy rövid, szőke fazonra váltson.Trend--Cuki szőke kislány volt Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/bulvar/20140515-kapocs-zsoka-szineszno-kislanykori-fotot-posztolt-magarol.htmlA színésznő már kislánykorában is gyönyörű volt - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, amit közösségi oldalán posztolt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.